To je to što me zanima!

'Hoćemo titulu!' Gattuso otvorio trening za navijače, oni mu pružili doček kojeg će pamtiti...

Ljubitelji Hajduka prvi su put mogli svjedočiti radu talijanskog stratega, koji je u lipnju preuzeo klub i nada se odvesti ga prema tituli hrvatskog prvaka
Vidi originalni članak

Hajduk i novi trener 'bilih' Gennaro Gattuso razveselili su sve navijače splitskog kluba koji su u petak od 19 sati imali prilike pratiti trening nogometaša na pomoćnom igralištu Poljuda. Ljubitelji Hajduka tako su po prvi put mogli svjedočiti radu talijanskog stratega koji je u lipnju preuzeo klub i nada se odvesti ga prema tituli hrvatskog prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO: Trening Hajduka

Trening je počeo u 19 sati, ali tribine su na pomoćnom terenu na Poljudu bile ispunjene već pola sata prije početka treninga. Trenera Gattusa i nogometaše Hajduka dočekalo je, uz gromoglasni aplauz, otprilike 2000 navijača. Navijači su silno htjeli vidjeti "bile" u akciji pod palicom legendarnog Rina, pa makar to bilo i na treningu.

Čim su hajdukovci istrčali na teren, Torcida je prelomila pjesmom: "Samo jednu želju imam...". Zatim su početak treninga obilježili bakljama, nakon čega su počeli skandirati: 'Hoćemo titulu!'. 

Iako atmosfera na treningu nije bila mirna kao što je obično slučaj, hajdukovci su mirno odradili trening. Jedinu riječ koju su pratili bila je Gattusova. 

Do kraja ovog tjedna Hajduk će trenirati u Splitu, a u ponedjeljak slijedi odlazak na pripreme u Sloveniju. Prvu službenu utakmicu u novoj sezoni odigrat će 25. srpnja protiv HB Tórshavna s Farskih Otoka u drugom kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Uzvrat se igra tjedan dana kasnije. 

Idi na 24sata

Komentari 149

  • antijednorog 29.06.2024.

    jel Gattuso naučio kako se kaže fritula?

  • dahvaul 29.06.2024.

    Opet ovaj napuhava fritule ,ha,ha.ha dosadni ste .

  • Bravooo ❤❤❤❤ 29.06.2024.

    više Navijača nego na praznimiru 😂😂 a da ne govorim o Rujevciciiciii 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare