To je to što me zanima!

Umjesto SP-a teški debakl rukometašica u Francuskoj

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija ostala je na osam golova minusa (32-24) na gostovanju u Francuskoj i neće igrati na Svjetskom prvenstvu
Vidi originalni članak

Hrvatske rukometašice neće zaigrati na Svjetskom prvenstvu koje će se od 5. do 20. prosinca ove godine igrati u Kini. U uzvratnoj nokaut utakmici protiv Francuskinja, hrvatske su rukometašice pretrpjele poraz 32-24. Igračice Zdravka Zovka doputovale su u Lyon s četiri gola viška (u Kutini je bilo 27-23), ali i spoznajom o snazi svojih protivnica koje su u prvom dvoboju, u posljednjih desetak minuta utakmice, osam golova manjka uspjele prepoloviti i tako si odškrinuti vrata koja vode prema 19. svjetskoj smotri rukometašica.
Znalo se da će u Francuskoj teško biti braniti stečenu prednost, a furiozna igra domaćih igračica u nastavku utakmice stavila je i naglasak na tu konstataciju, pa će hrvatska ženska rukometna reprezentacija propustiti i sedmo uzastopno veliko natjecanje. Po drugi će se puta Svjetsko prvenstvo održati izvan Europe. Prvi izlet izvan granica Starog kontinenta zbio se 1990. godine, kada je natjecanje organizirala Južna Koreja.

FRANCUSKA - HRVATSKA 32-24

Idi na 24sata

Komentari 4

  • rogogogo 14.06.2009.

    jbg cure, prije tjedan dana ste se vec pocele spremat za Kinu. Malo su vam održale lekciju, ha??

  • tandara 14.06.2009.

    i koji k dajete jaxu minuse

  • tandara 14.06.2009.

    penezić nije pokazala pravo lice..hahha pa što naše znaju igrat,da da izgradili arene a igrali u kutini,ajme koje smo mi budale,glavno da su tonyi i brene u sportskim arenama,pa se još i onaj tony ku... da je napunio arenu,aj dovedi thompsona pa će napuniti arenu u zagrebu a bogme i sve oko nje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare