To je to što me zanima!

Drama nakon utakmice: Umalo tučnjava Riberyja i Robbena?

Njemački dnevnik Sport Bild piše da su se Robben i Franck Ribery nakon utakmice protiv Reala umalo potukli. "Zakačili" su se jer nisu mogli odlučiti tko će izvesti faul
Vidi originalni članak

Prema pisanju internetskog izdanja Sport Bilda, u svlačionici Bayerna nakon pobjede (2-1) u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka protiv Reala u utorak na Allianz Areni umalo je došlo do fizičkog obračuna.

Akteri su bile dvije najveće i najskuplje Bayernove zvijezde, ujedno i stranci: Nizozemac Arjen Robben i Francuz Franck Ribery.

Predmet sukoba navodno je bio slobodni udarac u prvom poluvremenu, koji je na kraju izveo Toni Kroos. Na terenu je bilo vidljivo da sva trojica, Kroos, Ribery i Robben, žustro raspravljaju o tome tko bi trebao izvesti udarac.

Sport Bild tvrdi da bi se dva krilna igrača, da se među njih nisu upleli suigrači, zasigurno potukli.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • jiguleiro 20.04.2012.

    nebi nijedan pogodio

  • user_130770 20.04.2012.

    Ovaj Robben ima je**** brzinu,dribling i udarac i sa takvim kvalitetama trebao bi biti jedan od najboljih, a opet je trul. Nikako da ga netko nauči da je nogomet timska igra. Ne znam di sam vidio al neki dan je netko iz Bayerna u intervjuu rekao (možda Olić, nisam ziher) da kad Robben na treningu doda loptu da je to praznik, a ne u igri.

  • zera 20.04.2012.

    Ona dva mi idu na živce previše se prave pametni i oće da budu daleko ispred svih igrača u klubu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare