To je to što me zanima!

Ulaznice Bayern - Dinamo: Evo koliko koštaju i tko ima pravo prvokupa. 'Modri' ih dobili 3224

Dinamo protiv Bayerna igra u utorak, 17. rujna na Allianz Areni. Iz zagrebačkog kluba objavili su informacije oko ulaznica koje će biti po pristupačnoj cijeni
Vidi originalni članak

Dinamo u utorak, 17. rujna, gostuje kod Bayerna na otvaranju ligaške faze novog formata Lige prvaka, a sada su objavili informacije o prodaji ulaznica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Zbog velikog interesa za nadolazeću utakmicu UEFA Lige prvaka FC Bayern München - GNK Dinamo, donosimo vam važne informacije o prodaji ulaznica za gostujući sektor", objavio je Dinamo na svojoj stranici.

KRATKA AVANTURA Osijek zbog verbalnog delikta ekspresno vraća igrača Dinamu?

Dinamo je dobio 3224 ulaznice za gostujući sektor na Allianz Areni, a cijena pojedinačne ulaznice iznosi vrlo prihvatljivih 30 eura. Prodaja ulaznica odvijat će se isključivo online, a klub će obavijestiti navijače o početku prodaje čim dobije sve potrebne informacije od Uefe.

DERBI NA MAKSIMIRU Dinamo uvjerljivi favorit za pobjedu u derbiju s Hajdukom

Pravo prvokupa imat će vlasnici godišnjih ulaznica, a potom članovi kluba. Ukoliko sve ulaznice ne budu prodane, na red dolaze ostali navijači. Za kupovinu ulaznica potrebno je predočiti ime i prezime, datum rođenja, broj osobne iskaznice, adresu, broj telefona i email. Dinamo je objavio i dodatne informacije za sve koji planiraju putovati u München osobnim automobilima ili autobusom. Postoji mogućnost rezervacije parking mjesta, koja se dodatno naplaćuje. Više o tome možete pročitati OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • p189 10.09.2024.

    Jel ide sva ekipa iz Grcke??

  • mapc7 iz Nis 10.09.2024.

    I onda ih 100 ka na facebooku prodaje od 250 do 550 eura komad...

  • axl44 10.09.2024.

    šta bi jedan mali propali klubić dao za gostovanje na alianz areni 🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare