To je to što me zanima!

Ulaznica više nema: Dinamo rasprodao Maksimir za Betis!

Iz kluba su navijače obavijestili i da će za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 (ulazi bliži zapadnoj strani). Pristup ulazima je iz smjera Svetica
Vidi originalni članak

Više od 24 sata uoči uzvratne utakmice Dinama i Betisa (1-0) u 16-finala Konferencijske lige (18:45), s Maksimira su obavijestili da ulaznica za utakmicu u slobodnoj prodaji više nema.

STIŽE IH 400 Navijače Betisa baš i ne zanima uzvrat protiv Dinama: Kupili su trećinu ulaznica koje su dobili DVODNEVNA AVANTURA Betis uoči Maksimira ništa ne prepušta slučaju: Poslali bus na vožnju od 2600 km do Zagreba!

Maksimir, odnosno raspoloživi kapacitet stadiona od 20.164 mjesta, je rasprodan! U prijepodnevnim satima navijači su kupili i zadnje ulaznice koje su ostale za tribinu sjever gore.

Još u utorak nestalo je mjesta i na tribinama sjever dolje, zapad dolje i gore. Na gostujućoj južnoj tribini, pak, očekuje se oko 400 pristalica španjolske momčadi.

Inače, ove sezone Dinamov prosjek posjete u HNL-u je nešto manji od 7000.

Iz kluba su navijače obavijestili i da će za navijače s ulaznicom za tribinu sjever dolje bit će otvoreni ulazi broj 1 i 2 (ulazi bliži zapadnoj strani). Pristup ulazima je iz smjera Svetica.

 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 21.02.2024.

    Drugovi, da mu damo ime Dinamo", čuo se prijedlog. 9.6.1945 "u prostorijama "elektre" u gundulićevoj ulici. ondašnji komesar komunističke partije Ivica Medarić Dinamo simbolizira izvor energije, a osim toga ovo ime nas podsjeca na ostala komunisticka imena kao dinamo Kijev dinamo Vranje ,. Dinamo Tbilisii

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 21.02.2024.

    a nista bar ce gavrilovic profitirat toliko kobasa nije proda u god dana 🤣😂🤣😂

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 21.02.2024.

    oba dvi tribine hahahahhahahahha prijelomna vijest da se rasprodale 2 tribine a ne dolazi mu najveci Hrvatski klub sa 89 tisuca clanova

Komentiraj...
Vidi sve komentare