To je to što me zanima!

UFC suspendirao Poiriera: Ne zna se kada će ponovno u kavez

Dustin Poirier nije uspio osvojiti pojas prvaka lake kategorije protiv Islama Mahačeva. U petoj rundi Dagestanac je slavio gušenjem, a Poirier je pretrpio tri teške ozljede
Vidi originalni članak

Dustin Poirier (35) pretrpio je tri teške ozljede u meču protiv Dagestanca Islama Mahačeva (32). Zbog toga mu je liječnička komisija izdala suspenziju od nastupa na neodređeno vrijeme.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

“Diamond” nije uspio prekinuti dominaciju Dagestanca u lakoj kategoriji na UFC-ovom eventu 302 u New Jerseyju. Mahačev je završio Amerikanca u petoj rundi gušenjem i tako okončao Poirierov treći pohod na titulu. Nekoliko dana nakon meča, poraženi Poirier obratio se navijačima na X.

“Nos mi je slomljen, rebra su slomljena i križni ligamenti koljena su djelomično potrgani”, napisao je Diamond, koji je uz opis dodao i rendgensku snimku svog razbijenog nosa, koji je pukao na nekoliko mjesta.

Poirierove tri ozljede rezultirale su time da mu je Nadzorni odbor države New Jersey dodijelio liječničku suspenziju na neodređeno vrijeme. Uoči same borbe, bivši privremeni prvak u lakoj kategoriji priznao je da bi mirovina mogla biti na vidiku ako ne uspije u svom posljednjem pokušaju osvajanja pojasa.

IVANA PETROVIĆ Hrvatica u UFC-u za 24sata: Od Cro Copa sam puno naučila, a radila sam u tvornici i dadiljala

“Hoću li ikada dobiti tu šansu? Ne znam, toliko je teško doći do prilike, a ja sam to učinio nekoliko puta. Ja i moja obitelj smo osigurani. Ne treba mi novac. Novac je super, ali zdravlje mi je na prvom mjestu”, rekao je Poirier i natuknuo da bi se mogao oprostiti od sporta.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare