To je to što me zanima!

Uefa pokrenula postupak protiv Albanije zbog upada huligana

Događaj je bio praznik europskog nogometa i nije se dogodio nikakav veći incident koji bi narušio pozitivnu atmosferu, rekao je albanski glasnogovornik
Vidi originalni članak

Uefa je pokrenula disciplinski postupak protiv Albanskog nogometnog saveza (FSHF) zbog incidenata uključujući upad na teren i bacanje predmeta tijekom poraza Albanije od Italije (1-2) u subotu na EURU u Dortmundu.

Europsko nogometno tijelo priopćilo je u nedjelju da je također pokrenulo postupak zbog paljenja vatrometa od strane albanskih navijača tijekom utakmice skupine B, kao i "prenošenja provokativne poruke neprimjerene sportskom događaju". Uefa nije dala nikakve dodatne detalje o poruci koja je navodno poslana.

Glasnogovornik FSHF-a je u priopćenju naveo da planira dostaviti službeno priopćenje CEDB-u u roku koji je odredila Uefa..

"Želimo naglasiti da su poduzete sve potrebne mjere za uspješnu organizaciju utakmice", dodao je albanski glasnogovornik. "Događaj je bio praznik europskog nogometa i nije se dogodio nikakav veći incident koji bi narušio pozitivnu atmosferu."

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare