To je to što me zanima!

Uefa oštro kaznila HNS zbog bacanja čaša i paljenja baklji na utakmici Eura protiv Španjolske

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
HNS je kažnjen sa 63.875 eura zbog bacanja plastičnih čaša te sa 24.000 eura zbog paljenja baklji, odnosno ukupnim iznosom od 87.875 eura
Vidi originalni članak

Disciplinsko tijelo Uefe donijelo je odluku o kazni Hrvatskom nogometnom savezu zbog ponašanja navijača na utakmici protiv Španjolske u Berlinu 15. lipnja. HNS je kažnjen sa 63.875 eura zbog bacanja plastičnih čaša te sa 24.000 eura zbog paljenja baklji, odnosno ukupnim iznosom od 87.875 eura.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Hrvatski nogometni savez će, sukladno proceduri, zatražiti obrazloženje odluke, nakon čega će biti donesena odluka o eventualnoj žalbi na ovu odluku - priopćili su iz HNS-a.

- HNS i ovim putem zahvaljujem rekordnom broju navijača koji su na jednoj utakmici bodrili hrvatsku nogometnu reprezentaciju, na besprijekornoj podršci i navijanju bez bilo kojeg oblika rasizma ili diskriminacije. Ovim putem molimo navijače da se suzdrže od bacanja predmeta te paljenja baklji u narednim utakmicama kako sjajna atmosfera ne bi bila zasjenjena ovakvim kaznama - poručili su iz HNS-a navijačima.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kajzanavek 18.06.2024.

    To su oni "uvijek vjerni"? E takve bi kazne hns trebal ispostavljat u hnlu.

  • Pra&vica 18.06.2024.

    To je potpuno krivi postupak UEFE i to vec desetljecima, jer nitko izvan svoje zemlje nemoze kontrolirati navijace i to bilo cije.

  • petro3338 18.06.2024.

    Zašto sad HNS placa za propust policije? Ti takozvani igraci su dosli na stadion u pratnji specijalne policije. Propusteni su kroz ulaz za novinare. Ni jedan nije trebao pokazati kartu i ni jedan nije pregledan. Mogli su ponijeti tenk unutra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare