To je to što me zanima!

Udala se Schumacherova kći, Michael se pojavio na svadbi?! Bild: 'Svi su odložili mobitele'

Je li Schumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gdje su bili ostali uzvanici, od kojih neki ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja, piše Bild
Vidi originalni članak

Michael Schumacher jedan je od najboljih vozača Formule 1 u povijesti, ali nakon nesreće na skijanju iz 2013., "Schumi" se već dugo nalazi u teškom stanju. Međutim, njemački Bild nagađa o tome da se Michael pojavio na vjenčanju svoje kćeri koje se održalo u luksuznoj vili na Mallorci.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema informacijama Bilda, svi uzvanici morali su odložiti svoje mobitele prije ulaska na imanje kako ne bi mogli fotografirati obiteljske prostorije i privatne sobe. Nadalje, Nijemci pišu o mogućem prisustvu Michaela na vjenčanju.

INTIMNA CEREMONIJA Udala se Schumacherova kći!

"Je li Schumi zaista bio prisutan na vjenčanju u subotu? Moguće. Čak i vrlo moguće. Međutim, nije bio u vrtu, gdje su bili ostali uzvanici, od kojih neki, bez sumnje, ne pripadaju najužem obiteljskom krugu od povjerenja", piše u tekstu Bilda.

Engleski Daily Mail donosi informacije da su Schumacheri luksuznu vilu kupili od Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida. Vrijednost joj se procjenjuje na više od 30 milijuna eura, a na svadbi je prisutan bio i mlađi brat Michaela, Ralf Schumacher. 

Gina je u trenutku nesreće 2013. imala samo 16 godina, a udala se za dugogodišnjeg partnera Iaina Bethkea

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare