To je to što me zanima!

U Šibeniku već kasne plaće?

Gazda Karajica je navodno obećao isplatu zaostataka do 15. rujna. U Šibenik je iz Dinama došao Zlatan Koščević, talent koji je prošle godine zabio 20 komada u juniorskoj ligi
Vidi originalni članak

Šibenik je bio najljepša priča uvodnog dijela HNL-a. Nakon pet kola dojučerašnji drugoligaš u elitnom rangu drži sjajno četvrto mjesto s devet bodova. Narančasti su u gostima tukli Osijek i Lokomotivu te kod kuće Slaven, a u gostima su izgubili od Dinama i, najrecentnije, Gorice. Uoči utakmice u Turopolju, Mario Carević, trener Šibenika, bio je zabrinut.

POGLEDAJTE SAŽETAK: Gorica - Šibenik

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Mi smo momčadski jaki i nemamo velike zvijezde, a i ne trebaju nam. Sretan sam što vodim ovu grupu. Momke koji su spremni ući u fajt jedan za drugoga. Reći ću samo ovo - s obzirom na uvjete i okolnosti u kojima radimo, oni su za mene veliki heroji. Na tu temu me nemojte više ništa pitati - komentirao je Carević.

Ništa optimističniji nije bio ni nakon utakmice u Gorici. Poručio je da će razmisliti o svojoj budućnosti u klubu i da radi u "nenogometnim" uvjetima. Utakmica s Goricom bila je prošlog petka, a igrači su potom dobili trodnevni odmor. Igrači su počeli trenirati u ponedjeljak, a uvjeti su katastrofalni.

Travnjak na Šubićevcu uništen je nakon što se tamo prije nekoliko dana igrala utakmica američkog nogometa. U sklopu ELF-a (europska liga američkog nogometa) sučelili su se Hamburg Sea Devils i Madrid Bravos. Zbog toga je Šibenik u prvih pet kola samo jednu utakmicu igrao kod kuće...

Stoga su nogometaši Šibenika trenirali na pomoćnom terenu s umjetnom travom. Da stvar bude gora, zbog pretoplog vremena stradao je i travnjak u Crnici, koji su igrači Šibenika koristili. Na Šubićevcu se ovih dana užurbano radi na sanaciji travnjaka, na dohrani i dosijavanju.

VELIKI TALENT Senzacionalni transfer: Igrač Šibenika otišao u milanski Inter JOŠ JEDAN ODLAZAK Šokantan transfer iz Osijeka! Najbolji igrač otišao u Emirate

Međutim, nije Carević mislio "samo" na to kad se žalio na "nenogometne" uvjete. Sportske novosti javljaju da u Šibeniku kasne plaće, ali da su čelnici kluba na čelu s gazdom Željkom Karajicom obećali isplatiti zaostatke do 15. rujna.

Šibenik je ovih dana ostvario izlazni transfer i to bi moglo pomoći likvidnosti kluba. Riječ je o 16-godišnjem Dominiku Kartelu, koji nikad nije ni debitirao za prvu momčad Šibenika, no milanski Inter ga je dugo pratio i prepoznao njegov talent te ga kupio. Kartelo je prošle sezone igrao za kadete Šibenika i upisao 29 nastupa. Mladi veznjak zabio je i pet golova. Njegov otac Marko godinama je igrao za Šibenik.

Spomenimo kako je sportski direktor Marko Brkljača u klub sa Šubićevca doveo napadača Zlatana Koščevića (19). Raskinuo je nedavno s Dinamom i potpisao sa Šibenikom na tri godine. Prvu sezonu provest će na posudbi u drugoligašu Dugopolju. Lani je briljirao za “modre” u juniorskoj ligi s 20 golova u 29 utakmica, ali odlučio je sreću potražiti na Jadranu.

Standings provided by Sofascore

EUFORIJA NA MAKSIMIRU Masovno učlanjenje u Dinamo! 'Modri' dosegli rekordnu brojku TRAŽE SENIORSKI NOGOMET Junior Hajduka koji je igrao finale LP-a otišao u Lokomotivu. Dinamov talent ide u Šibenik

Idi na 24sata

Komentari 1

  • domba18 06.09.2024.

    Namjestite dvije utakmice i evo place nikakav problem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare