To je to što me zanima!

U Rijeku stigao iskusni stoper: 'Nekoliko puta bio blizu, a sada nisam previše razmišljao...'

Imam više od 200 utakmica u HNL-u, suvišno je govoriti nešto o Rijeci, bila je lani prva do zadnjih nekoliko kola, što sve govori o ekipi. Kad je stigao poziv, nisam previše dvojio, rekao je Majstorović
Vidi originalni članak

Ante Majstorović (30) novi je igrač Rijeke. Bivši stoper Splita, Lokomotive, Osijeka i Istre ima veliko iskustvo igranja u HNL-u. U karijeri je nastupio više od 200 puta u ligi, a s momčadi Željka Sopića (49) potpisao je ugovor na dvije godine.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Majstorović je u HNL-u debitirao u dresu Splita 2014. godine i brzo se ustalio u momčadi u čijem je dresu odigrao neke zapažene utakmice. Na početku sezone 2016./2017. kupio ga je Dinamo pa ga posudio Lokomotivi, za koju je upisao točno sto nastupa prije transfera u Osijek.

EKSPRESNI ODLAZAK Dinamo prodaje Petra Sučića?! Talijani zagrizli, evo s kojom bi ponudom mogli 'slomiti' klub

U klubu s Drave etablirao se kao jedan od najboljih stopera lige, a 2021. odlazi u kineski Shanghai Port. Ondje je doživio tešku ozljedu koljena zbog koje nije upisao niti jedan nastup. U ožujku 2023. vraća se u Hrvatsku, točnije u Istru, za koju je odigrao 35 utakmica.

- Već nekoliko puta sam bio na pragu Rijeke, evo sad je ponovo stigao poziv i nisam dvojio - rekao je Majstorović.

PRINOVA NA KRILU Tko je Brazilac koji dolazi u Hajduk? Dominirao protiv Barce u Ligi prvaka, platili ga milijune

Rijeka je Majstorovićem popunila rupu u obrani koja je nastala odlaskom Mateja Mitrovića (30). On je otišao u katarski Al-Ahli, koji vodi Igor Bišćan (46).

- Imam više od 200 utakmica u HNL-u, suvišno je govoriti nešto o Rijeci, bila je lani prva do zadnjih nekoliko kola, što sve govori o ekipi. Kad je stigao poziv, nisam previše dvojio - dodao je Majstorović.

Sve najbitnije transfere možete pratiti OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • HRFiume 08.07.2024.

    evo i mi kupili nekoga, Ante dobro nam došao, lijepo se sad opusti i igraj nogomet...👍

  • Brzzyyy 08.07.2024.

    Sretno Ante i nek te zdravlje sluzi !

Komentiraj...
Vidi sve komentare