To je to što me zanima!

'U Kini znaju sve o meni, i ovdje sam velika zvijezda'

Želim da me i u Kini zapamte, a to mogu samo ako ostvarim pravi rezultat. Hendikep mi je jezik, moram pronaći pravog prevoditelja, rekao je Ćiro
Vidi originalni članak

Božićne i novogodišnje blagdane Miroslav Ćiro Blažević provodi u Zagrebu, s obitelji. U svoj novi klub otići će poslije Nove godine.
- Ovdje se ipak najbolje osjećam, ali moj je posao takav. Uskoro ću u Kinu. To je novo iskustvo, treba u mojim godinama i to osjetiti. Ali sve će mi nedostajati, neće mi biti lako tako daleko - tužnim glasom kaže Ćiro, i dodaje da su ga Kinezi oduševili.
- Ja ondje uopće nisam stranac. Dočekali su me kao veliku zvijezdu, sve znaju o meni, raspisali su se o mojim uspjesima. No najvažnije mi je da su ljudi normalni - rekao je. Za sedam mjeseci “trener svih trenera” navodno bi trebao dobiti milijun eura.
- Nisam ništa potpisao, sve smo dogovorili i sve radimo na riječ. Ne želim govoriti o konkretnim novčanim iznosima, ali naravno da me u Kinu privukla velika zarada - kaže Ćiro.
“Snimio” je momčad, vjeruje da može Shenhuu vratiti u vrh.
- Želim da me i u Kini zapamte, a to mogu samo ako ostvarim pravi rezultat. Hendikep mi je jezik, moram pronaći pravog prevoditelja. Dvojicu-trojicu već sam odbio - kazao je Ćiro.
Dinamo i odlazak još nije prežalio.
- Sad mogu samo navijati, prestar sam...
Teško mu je i zbog BiH, vjeruje kako je kao izbornik obavio velik posao:
- Baš moram otići onamo primiti nagradu za trenera godine. To mi je barem nekakva zadovoljština, trebao sam ostati.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • guga10 28.12.2009.

    u kini neznaju ni gdje je hrvatska a kamoli jednog didu

  • pakikpokik 28.12.2009.

    ej stari, pretjerujes,

  • dccro 28.12.2009.

    pa da te zna 1% kine to ej ko cijela hrvatska naravno da je to veliki uspjeh za tebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare