To je to što me zanima!

U Ciboni su svi sretni što su se riješili tog Gravesa...

Čini mi se da je Gordon nakon odlaska Gravesa počeo bolje reagirati. Druži se s nama i više je 'unutra', kaže Marko Tomas o stanju u svlačionici
Vidi originalni članak

Nije sramota izgubiti ni 20 ni 30 razlike od Siene. Ona svakog može uništiti za 10 minuta. No sad smo puno dulje zajedno i mislim da bismo trebali biti puno bolji nego tada, rekao je najbolji igrač Cibone Marko Tomas prisjećajući se katastrofe koju im je na otvorenju Eurolige u Draženovu domu priredila talijanska momčad. Ta je utakmica u očima mnogih ljudi srozala Cibonu.
- Nakon toga svi nas podcjenjuju. Pobijedimo Partizan i Hemofarm u gostima, kažu da je liga slaba. Dobijemo Žalgiris, kažu da je to najgora momčad u Euroligi. Govorili su da ćemo izgubiti od Zagreba, a mi smo dobili 37 razlike - nabrajao je Tomas što je njegova momčad sve napravila ove sezone. A sve je ostalo u sjeni blamaže od momčadi koja ove sezone u prosjeku pobjeđuje 23 razlike. U odnosu na tu utakmicu više nema “nestašnog” Antonija Gravesa. I izgleda da cibosima uopće ne fali.
- Ne znam zašto, ali čini mi se da je Gordon od njegova odlaska počeo puno bolje reagirati. Prije se uglavnom družio s njim, sad nam se počeo više približavati, više je 'unutra’ - otkrio je Marko.
Sve to daje naslutiti puno bolju izvedbu “vukova” u Toskani od one na domaćem parketu protiv istog suparnika.
- Imao sam u karijeri puno teških gostovanja, a na njima treba što dulje biti u egalu, pa im se možda uvuče nervoza i tako dobijemo šansu. Teško je reći da idemo na pobjedu, ali svakako idemo pružiti što bolji otpor - završio je Tomas.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mihi333 03.12.2009.

    neznam jel podcjenjena al znam da se nikad više ne kladim na nju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare