To je to što me zanima!

U Ballkaniju u šoku nakon optužbi za namještanje protiv Dinama: 'Žele nam srušiti imidž'

Predmet istrage je utakmica Ballkani - Dinamo u grupnoj fazi Konferencijske lige. Kosovaru su pobijedili 2-0, a neugodno su iznenađeni optužbama
Vidi originalni članak

Kosovski klub Ballkani objavio je priopćenje nakon što je objavljeno da je pokrenuta istraga zbog sumnje u namještanje utakmice s Dinamom u drugom kolu skupine C Konferencijske lige. Podsjetimo, bilo je to prošle jeseni kad je Ballkani u Prištini slavio 2-0 protiv Dinama. 

POGLEDAJTE VIDEO: Boysi slave na Poljudu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

"Pokušava se baciti prašina na nesvakidašnju i povijesnu pobjedu protiv zagrebačkog velikana Dinama", naslovljeno je priopćenje, a prenosimo ga u cijelosti.

"Zabrinjavajuća je tendencija da se vijestima koje kolaju medijima i društvenim mrežama želi narušiti imidž FK Ballkanija. Ogorčeni smo na ono što nam se pokušava staviti na naš dugogodišnji rad koji uključuje odricanje i trud svih članova kluba, koji su beskrajno radili kako bismo došli do razine na kojoj podižemo naš i nacionalni nogomet.

Pokušava se baciti prašina na nesvakidašnju i povijesnu pobjedu protiv zagrebačkog velikana Dinama, utakmicu koja je zaokupila europske i svjetske medije. Pozivamo pravosuđe, tužiteljstvo, sud, istražitelje i novinare da se ozbiljno pozabave ovim pitanjem i razjasne javnosti svaki mogući detalj.

Kada se to napravi, neka oni koji su uključeni u ovu priču preuzmu odgovornost jer ne možemo dopustiti da se blati ime našega kluba, naši rad i znoj. Otvoreni smo za pomoć nadležnim tijelima kako bi se sve što prije raščistilo", objavio je Ballkani.

Glasnogovornica Tužiteljstva Laureta Ulaj za kosovski Nacionale potvrdila je da je pokrenuta istraga. Porazom je Dinamo ostao na drugome mjestu skupine s tri boda, ali je kasnije podigao formu i prošao skupinu te ispao u osmini finala od PAOK-a.

SIEBERT KAO GAZDA ANKETA Kako ste zadovoljni suđenjem Nijemca u derbiju? NESVAKIDAŠNJE POSTIGNUĆE Jakirović zna kako s Hajdukom: Pobijedio na Poljudu s petim klubom, Karoglanu ne ide...

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 01.04.2024.

    Samo da se nasteti Dinamu.Sram ih bilo.Mnogima smeta ovaj trofejni klub jer su ljubomorni.

  • Mr. White 31.03.2024.

    Dinamo i kriminal, jedno povezano s drugim, ne bi bilo iznenađujuće da ima istine u tim namještanjima. Ali nadam se da nije, dosta sramote nam je već priredio.🤮

  • Uhljeb_ 31.03.2024.

    Dinamo je zasluženo izgubio i tu je priči kraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare