To je to što me zanima!

U Ateni navodno priveden čelni čovjek Udruge navijača Dinama

Neki od istaknutih vođa BBB-a su navodno brodom napustili Grčku prije nego što je policija počela 'češljati' granične prijelaze. Je li se to doista dogodilo, tamošnja će policija pokušati saznati analizom kretanja
Vidi originalni članak

Hrvatski državljani koji su sudjelovali u huliganskom okršaju u Ateni dovedeni su na sud u grčkoj prijestolnici, a kako piše Jutarnji list, među njima su i neka policiji otprije poznata imena.

U GRČKOM ZATVORU SU Hrvatski veleposlanik u Ateni posjetio uhićene Boyse: Imaju ozbiljne primjedbe na uvjete

Tako im je potvrđeno da je grčka policija uhitila predsjednika Udruge navijača Dinama, inicijala T.T., koji je prije četiri godine  sudjelovao u tučnjavi Bad Blue Boysa i Torcide na terasi kafića na Trešnjevačkom trgu. Spomenuta udruga ima sjedište na istoj adresi kao i Udruga Bad Blue Boys.

POGLEDAJTE VIDEO: Ulice Atene nakon nereda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim njega, priveli su još dva sudionika spomenute tučnjave, inicijala I.K. i D.K., a jedan od njih je navodno vođa navijača austrijskog Rapida. Među uhićenima je i I.L. (25), pomoćni trener u zagrebačkom karate klubu Bushido, a glavni trener kluba potvrdio je tu inforaciju jutarnjem te dodao da je u mlađim selekcijama osvajao turnire u karateu. 

Jutarnji list doznaje kako je navodno 'susret' bio dogovoren, a istaknuti vođe BBB-a brodom su napustili Grčku prije nego što je policija počela 'češljati' granične prijelaze. Je li se to doista dogodilo, tamošnja će policija pokušati saznati analizom kretanja te praćenjem broja mobitela i suradnjom s talijanskim vlastima. 

UZ TROJICU GRKA I ALBANCA Devetero Hrvata pod povećalom zbog ubojstva navijača AEK-a!

Upitno je zašto AEK ne želi dati snimke nadzornih kamera policiji jer bi se to trebalo podrazumijevati, a to bi moglo biti jedan od velikih dokaza u kaznenom progonu ubojice navijača AEK-a, Michalisa Katsourisa (29). Ispitivanja navijača traju, a nešto više bit će poznato kroz nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • zagorac2 11.08.2023.

    zakaj samo inicijali ? ocito da nisu clanovi HDZea jer da jesu bilo bi napisano vec u naslovu da su clanovi i puno ime i prezime i najvjerojatnije i slika ali posto nisu HDZeovi onda samo inicijali i brisanje komentara

  • danijel23 11.08.2023.

    sve je ovo cudno i iscenirano od strane grka to se zna,a isto se zna da je pola iznesenog laz, zasto ne veli da 8 hrvata se bore za zivot jer su dobili ubode itd itd....i dalje tvrdim sve su krivi navijack AEK i grcka policija i vjerojatno navijaci Panathinaikos-a

  • Akona 10.08.2023.

    On je i organizator svega toga...

Komentiraj...
Vidi sve komentare