To je to što me zanima!

Turci otkrili zašto Livaković opet briljira na golu Fenerbahčea. Za sve je zaslužan Jose Mourinho

Jose Mourinho klupu Fenerbahčea preuzeo je početkom ljeta, a s Dominikom Livakovićem se susreo na prijateljskoj utakmici s Portugalom
Vidi originalni članak

Dominik Livaković (29) odlično brani ove sezone u Fenerbahčeu. U devet nastupa primio je devet golova, a četiri puta uspio je sačuvati svoju mrežu netaknutom. Kada je prošlog ljeta stigao iz Dinama, pojavile su se sumnje u njegove sposobnosti, a mnogi su smatrali da bi mogao završiti na klupi jer se nije odmah prilagodio ligi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dolazak Josea Mourinha (61) konsolidirao je obranu, što je olakšalo posao i hrvatskom vrataru. Turski mediji, poput Sabaha i Milliyeta, izvještavaju da je Livakoviću pomogao osobni pristup Mourinha. Navode kako su njih dvojica početkom sezone imali iscrpan razgovor dug sat vremena u kojem je Portugalac motivirao Livakovića i podigao mu samopouzdanje pred novu sezonu.

FENER JE LIDER LIGE Livakoviću duel protiv Brekala: Iduće kolo donosi turski derbi! BIZARNO Šamanić je napustio Fenerbahče svega mjesec dana od dolaska

Zanimljivo je da je Mourinho postao trener Fenerbahčea prije Eura, a kamp hrvatske reprezentacije posjetio je u Njemačkoj, gdje se prvi put susreo s novim klupskim vratarom. Na tom sastanku sudjelovali su i bivši igrači koje je trenirao, poput Luke Modrića i Matea Kovačića.

Fenerbahçe trenutno drži drugo mjesto u turskom prvenstvu s 13 bodova, dva manje od aktualnog prvaka Galatasaraya. U europskim natjecanjima još čekaju svoj debi. Iako su igrali doigravanje za Ligu prvaka, Lille se pokazao kao pretežak protivnik, pa su izborili Europsku ligu. Prvu utakmicu igraju u četvrtak, 26. rujna, protiv novog kluba Franje Ivanovića, Royale Union Saint-Gilloisea.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Ivica sk 19.09.2024.

    Moj Livi mogao si otici u neku civiliziranu zemlju. A ne medju ote arape

  • thoro14 18.09.2024.

    dobar decko, ispodprosjecan golman, brani dobro kad ekipa gubi cim je pod pritiskom kiksa :D

  • BBB poljud 18.09.2024.

    Livi Dinamova skola ! 💙

Komentiraj...
Vidi sve komentare