To je to što me zanima!

Tudor se vraća u francusku ligu? L'Equipe: Kandidat je za klupu

Tudor je uspješno obavio zadatak i podigao momčad Lazija u finišu sezone, a onda je neočekivano dobio otkaz. Nije bio u najboljim odnosima s Claudiom Lotitom, gazdom Lazija
Vidi originalni članak

Igor Tudor (46) mogao bi uskoro preuzeti Rennes, prenosi L'Equipe. Julien Stephan, trener Rennesa, suočava se s kritikama nakon osam bodova u osam kola Ligue 1. Tudor već ima iskustvo rada u Francuskoj, svojevremeno je vodio Olympique Marseille.

POGLEDAJTE VIDEO: Predstavljanje Tudora u Laziju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sportski direktor kluba, Frederic Massara, zainteresiran je za Tudora. Hrvatski je strateg ljetos dobio otkaz u Laziju.

Tudor je uspješno obavio zadatak i podigao momčad Lazija u finišu sezone. Vodio je talijanski klub u 11 utakmica i ostvario šest pobjeda, tri remija i dva poraza. Lazio je sezonu završio na sedmom mjestu Serie A, ali Tudor je neočekivano otišao s klupe.

- Moram priznati da je Tudor izazvao pozitivnu reakciju kod momčadi. Međutim, na kraju sezone rekao je da moramo napraviti drastične promjene, među kojima je i to da prodamo igrače za koje je rekao da rade probleme. Shvatio sam da ga moram otpustiti jer se osjećao i ponašao kao vlasnik kluba - rekao je Claudio Lotito, gazda talijanskog prvoligaša.

DINAMOVI PROTIVNICI U LP Monaco i dalje ne zna za poraz u sezoni, Borussia se 'izvukla' ZATO JE OTIŠAO Predsjednik Lazija: 'Tudor se ponašao kao da je gazda kluba'
 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • imaš alfa,beta,gama... 21.10.2024.

    Greška,Kruno Jurčić u kombinaciji s Peternacom bi bila dobitna kombinacija.

  • likalnik 21.10.2024.

    Budu se pomogli žnjim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare