To je to što me zanima!

Trening 'vatrenih' s 12 igrača: Perišić od prvog dana u Rijeci, Vlašić još na terapijama u Splitu

Od najavljenih igrača na treningu se nije pojavio Nikola Vlašić. On je u dogovoru s liječničkom službom reprezentacije ostao na terapijama u Splitu, još se ne zna datum njegovog dolaska u Rijeku
Vidi originalni članak

"Vatreni" su krenuli! Hrvatska nogometna reprezentacija započela je s pripremama za Europsko prvenstvo u Njemačkoj, na prvom okupljanju Zlatka Dalića našlo se 12 igrača. Ali uz poneko iznenađenje. Nikola Vlašić nije se (unatoč najavama) pojavio na Rujevici, ofenzivac Torina je u dogovoru s liječničkom službom reprezentacije ostao na terapijama u Splitu. I još se ne zna datum njegovog dolaska u Rijeku. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zlatko Dalić najavio je kako je spreman Vlašića čekati do 1. lipnja, ako naš adut do tog dana ne bude maksimalno spreman, izbornik će aktivirati poziv nekom od igrača s pretpoziva. Na Rujevici se pak pomalo neočekivano pojavio - Ivan Perišić koji prvotno nije bio najavljen za današnje okupljanje. No Perja je stigao na prvi trening, odmah krenuo trenirati punom parom.

TAKO SE TO RADI VIDEO To je naš Perija! Nije htio doći kasnije, Ivan Perišić na Rujevici već na prvom treningu

Sasvim je jasno kako Perišić svim silama pokušava biti spreman za Euro, kako se ikona hrvatskog nogometa želi što prije vratiti u maksimalnu formu. "Vatreni" će se marljivo skupljati, u utorak na trening stiže novih pet reprezentativaca - Livaković, Erlić, Baturina, Kramarić i Petković.

Među "vatrenima" vlada dobra atmosfera, za sad vidimo puno smijeha, a kondicijski trener Luka Milanović danas je na sve načine testirao brzinu reakcije naših nogometaša. Ovako na prvu, rekli bismo kako se tu najbolje snalazio Juranović. Na drugom kraju terena radili su vratari. Marjan Mrmić i Danijel Subašić "mučili" su Ivušića i Labrovića, sutra se tom društvu priključuje i Livaković.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • peto 28.05.2024.

    Koji Vlašić

  • Icodomoljub201 28.05.2024.

    Ne razumijem Dalića zašto forsira Vlašića kome to podilazi njegovoj sestri ,torcidi,ili nekom menanđeru zbilja zanimljivo mali je osrednji igrač imamo mi još takvih a uz to je još ozlijeđen pa neka traži zdravog

  • auslender90 28.05.2024.

    opet taj vlasic,pa koji je on k... nije za repku i to svi znaju cak i Dalic al neko ga gura stalno

Komentiraj...
Vidi sve komentare