To je to što me zanima!

Trener Wolvesa promijenio sve igrače za Old Trafford!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mick McCarthy poslao je na travnjak momčad iz koje je samo golman sudjelovao u pobjedi protiv Tottenhama u subotu. Svi su oni prvotimci, kaže...
Vidi originalni članak

Slabašni Wolverhampton je izgubio 3-0 na Old Traffordu od Manchester Uniteda i to samo po sebi i nije posebno zanimljiva priča. Ni navijači Wolvesa ne bi bili posebno razočarani nakon ovog poraza da nije ekshibicija koje je izvodio trener Mick McCarthy. U subotu je pobijedio Tottenham u gostima, a tri dana kasnije na United krenuo s - rezervama!
- Odabrao sam igrače koji su bili najbolji u tom trenutku. Bili su najsvježiji i to je bila najbolja opcija - pokušao se opravdati McCarthy, koji je za Old Trafford u početnu postavu uveo svih deset novih igrača. U odnosu na subotu 'preživio' je jedino golman Marcus Hahnemann. Navijači Wolvesa platili su put i ulaznice, a morali su gledati rezerve. A to ih nije oduševilo.
- Razumijem navijače, ali sve je to moja prva momčad. Imam 21 igrača u sastavu i svi su oni prvotimci. I zato se nadam da će i navijači razumjeti mene - apelirao je McCarthy, zbog čijeg su poteza navijači skandirali: "Želimo naš novac natrag", "Gdje je naša prva momčad", "40 funti za gledanje rezervi"...
- Moje odluke neka se ocjenjuju na kraju sezone, kada vidimo hoćemo li ostati u ligi - odgovorio je McCarthy, koji je očito bodove na Old Traffordu unaprijed otpisao. Zato je odmarao glavne igrače i pritom zanemario mišljenje navijača.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • teflonikus 17.12.2009.

    bice su razbili od cuge neki dan pa nisu sebi dosli...

  • Rope55 16.12.2009.

    Antonio Valencia-predobar igrač

Komentiraj...
Vidi sve komentare