To je to što me zanima!

Đalović: Propustili smo pravu priliku u Rijeci. Nismo uspjeli...

Žao mi je zbog navijača koji su nas pratili u Švedskoj, ali dali smo sve od sebe. Pozivam ih da nas podrže već u nedjelju i u četvrtak, ovi mladi momci to zaslužuju, kazao je Radomir Đalović
Vidi originalni članak

Rijeka nije uspjela osigurati prolazak u grupnu fazu Europske lige. U trećem pretkolu poražena je od švedskog Elfsborga rezultatom 2-0, čime je zaključena priča o Europskoj ligi za momčad s Kvarnera. Podsjetimo, prva utakmica na Rujevici završila je 1-1, dok je momčad tada još vodio Željko Sopić, koji je u međuvremenu dobio otkaz. Njegovo mjesto na klupi preuzeo je pomoćnik Radomir Đalović.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

Opširniji sažetak s utakmice pogledajte OVDJE, a kako su treneri komentirali OVDJE.

- Nažalost, nismo uspjeli proći Elfsborg i nastaviti natjecanje u Europskoj ligi. U prvom dijelu izgledali smo dobro, ali smo nakon toga pali. Očekivao sam da ćemo se u nastavku podići, ali primili smo gol iz individualne pogreške. Pokušali smo se vratiti izmjenama, ali nismo uspjeli.  Pravu smo priliku propustili u Rijeci. Ipak, nemam što zamjeriti svojim igračima, idemo dalje - rekao je Đalović.

Unatoč eliminaciji iz Europske lige, Rijeka će imati novu priliku u europskim natjecanjima, jer će u play-offu Konferencijske lige igrati protiv slovenske Olimpije. Prije toga, Đalović i njegov tim okreću se HNL-u i utakmici s Istrom 1961.

- U nedjelju nas očekuje Istra 1961 i dat ćemo sve od sebe da se plasiramo u Konferencijsku ligu. Moramo se dobro pripremiti za Istru, rotirati igrače i pružiti šansu onima koji su manje igrali. Žao mi je zbog navijača koji su nas pratili u Švedskoj, ali dali smo sve od sebe. Pozivam ih da nas podrže već u nedjelju i u četvrtak, ovi mladi momci to zaslužuju - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • simri 16.08.2024.

    Pobjegulja je jako dobro posložio momčad, koja je sve do samog kraja igrala odlično. Sopić po pitanju igre nije napravio ništa, ali ih je energetski dizao. Odlaskom i ozljedama nekih igrača automatizmi su nestali, a i Sopić je izgubio kredibilitet u momčadi.

  • KAJ DA 16.08.2024.

    Sopićevih 1-1 , manje vrijedi od Đalovićevih 2-0...Bravo Radomire...

  • KAJ DA 16.08.2024.

    Miškoviću, jel opet Jakirović kriv?!

Komentiraj...
Vidi sve komentare