To je to što me zanima!

Trener PSV-a na klupi ostavio najveću zvijezdu, novinari u čudu: 'To je zbog Perišića...'

Gledate što vam treba da pobijedite utakmicu, a i gledate kako igrači rade. Ricardo Pepi je zaslužio igrati, a i Ivan je zaslužio. Želim vidjeti Perišića, pravdao se Peter Bosz
Vidi originalni članak

Ivan Perišić ostavio je odličan dojam u debiju za PSV u pobjedi protiv Willema II (2-0). Zaigrao je od prve minute, servirao jednu šansu suigračima pa i sam skoro zabio gol. Proveo je na terenu 65 minuta i pokazao da bi mogao biti od velike pomoći novom klubu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bez obzira što je odigrao tek nekoliko utakmica u posljednja dva mjeseca pa nakon raskida s Hajdukom neko vrijeme individualno trenirao, fizički je spreman i u solidnoj je formi za nekoga tko je dugo bio bez utakmica. 

Zaigrao je na desnom krilu, ali njegovo uvrštenje iznenadilo je novinare jer je Peter Bosz zbog njega ostavio sjajnog Johana Bakayoka koji vrijedi 45 milijuna eura. 

- Gledate što vam treba da pobijedite utakmicu, a i gledate kako igrači rade. Ricardo Pepi je zaslužio igrati, a i Ivan je zaslužio. Želim vidjeti Perišića. Nisam razgovarao s Perišićem o njegovoj omiljenoj poziciji, koristit ću ga tamo gdje mi zatreba. To nije izbor protiv Johana, to je izbor za Ivana - pravdao se Bosz koji obožava hrvatskog nogometaša.

Još ranije ga je hvalio i izrazio zadovoljstvo što ga je klub uspio dovesti. 

- Njegov pobjednički mentalitet me impresionirao. Drugi dečki bi trebali gledati Ivana i učiti od njega. On pokazuje što je potrebno da dođete do vrha - rekao je 60-godišnji stručnjak svojim igračima.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • cm21 29.09.2024.

    Nije više na bolovanju ha!!

  • bobiflips 29.09.2024.

    Perisic je morao potpisat za Lille.

  • Povišica od dve iljade 29.09.2024.

    A došo iz jednog hajduka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare