To je to što me zanima!

Trener PSG-a podigao prašinu kontroverznom izjavom. Evo što je rekao na press konferenciji

Istina je da to radim samo zato što ugovori koje klubovi potpisuju zahtijevaju da treneri govore. Dobro se slažem s novinarima, ali da mogu izbjeći, bih, dodao je Luis Enrique koji sjedi na klupi Paris SG-a od 2023...
Vidi originalni članak

Španjolac Luis Enrique često je u javnim nastupima govorio "bez dlake na jeziku", a prije utakmice PSG-a i Rennesa u francuskoj Ligue 1 podigao je prašinu izjavom o razgovoru s novinarima.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Da mi sada date komad papira u kojem piše da ga samo moram potpisati i da više nikada neću morati razgovarati s novinarima, ali to bi mi oduzelo 25, ili čak i više, do 50 posto od svoje plaće, odmah bih to potpisao - započeo je trener Paris Saint-Germaina i dodao:

NE IZGLEDA ZADOVOLJNO VIDEO Predsjednik PSG-a u šoku nakon ždrijeba Lige prvaka. Pogledajte viralnu reakciju...

- Istina je da to radim samo zato što ugovori koje klubovi potpisuju zahtijevaju da treneri govore. Dobro se slažem s novinarima, ali da mogu izbjeći, bih. 

Enrique je trenersku karijeru započeo u Barceloni B, a nakon toga vodio je Romu, Celtu Vigo, Barcelonu, reprezentaciju Španjolske i od 2023. trener je Paris SG-a. Prošle sezone je u četvrtfinalu Lige prvaka izbacio svoj bivši klub (Barcelonu) prije nego je u polufinalu od Parižana bolja bila dortmunska Borussija

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Space Burek 29.09.2024.

    I što je sada ovdje kontroverzno? Te konferencije su čisti gubitak vremena za trenere i igrače jer su pitanja novinara uglavnom glupa a na ona bitna 99% trenera ili igrača neće dati odgovor ili lažu. Tu mislim na pitanja o ozljedama ili postavama. Arteta i Howe baš uvijek lažu kada im se postave takva pitanja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare