To je to što me zanima!

Trener Monaca tvrdi: 'Zvezda je kvalitetnija ekipa od Dinama'

Zvezda je odigrala jako dobru utakmicu protiv Benfice i prvo poluvrijeme protiv Intera. Dobra su ekipa, dolaze po pobjedu i nastavak lova u sljedeću fazu, rekao je trener Monaca o idućem protivniku
Vidi originalni članak

Tri tjedna nakon remija na Maksimiru (2-2) protiv Monaca, 'modrima' slijedi novi izazov u Ligi prvaka. Gostuju kod RB Salzburga, a bivši im suparnik iz Kneževine kod kuće igra protiv Crvene zvezde. A u fokus javnosti upao je trener Monaca Adolf Hütter jer je komentirao bivšeg i budućeg protivnika.

UEFA ODLUČILA Sudac koji je na Euru razljutio Dalića i 'vatrene' sudi Dinamu!

- Teško je usporediti Zvezdu s Dinamom. Mislim da su kvalitetniji, imaju zanimljive igrače poput Silasa koji je igrao u Stuttgartu ili mladog Maksimovića koji je produkt njihove škole - rekao je Hütter u najavi utakmice.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Monaco nakon dva kola ima četiri boda, veliku pobjedu protiv Barcelone (2-1) i remi s Dinamom (2-2).

- Zvezda je odigrala jako dobru utakmicu protiv Benfice i prvo poluvrijeme protiv Intera. Dobra su ekipa, dolaze po pobjedu i nastavak lova u sljedeću fazu. To je Liga prvaka, moramo igrati na najvišem nivou - rekao je.

Utakmica 3. kola Lige prvaka između Monaca i Crvene zvezde na rasporedu je u utorak, 22. listopada, s početkom u 18 sati i 45 minuta na Stadionu Luja II u Monacu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • magic7777is heare 22.10.2024.

    I njegov mama je bolja od drugih mamaa .

  • blug 21.10.2024.

    Austrijanci Njemci stri hrvatski prijatelji hahahahah

  • zera 21.10.2024.

    Točno

Komentiraj...
Vidi sve komentare