To je to što me zanima!

Trener Monaca istaknuo tri igrača 'plavih': Pa Dinamo je zabio Bayernu dva gola...

Nikola Jurčević je bio jedan od mojih najdražih suigrača, Mužek je bio dio naše momčadi, igrao sam i s Kocijanom, Računicom, volim hrvatske igrače. Otto Barić je bio moj trener, rekao je trener Monaca Adi Hutter
Vidi originalni članak

Utakmica protiv Bayerna nije prava slika Dinama. Stigao je i novi trener koji je promijenio mentalitet momčadi, kazao je trener Monaca Adi Hutter na novinarskoj konferenciji na stadionu Maksimir uoči sutrašnjeg okršaja 2. kola Lige prvaka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Monaco je u prvom kolu porazio Barcelonu sa 2-1, no Katalonci su od desete minute imali igrača manje.

- Teško je usporediti ove dvije utakmice, jer je Barcelona vrlo rano dobila crveni karton. Dinamo je promijenio trenera, koji je donio drugačiji mentalitet. U srijedu će biti potpuno drugačija utakmica. Dinamo ima kvalitetnu momčad, Petković je sjajan napadač, Baturina jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa, Mišić je vrlo važan dio ekipe - kazao je 54-godišnji Austrijanac Adi Hutter.

Austrijanac je momčad iz Kneževine preuzeo u srpnju prošle godine nakon četiri njemačke sezone u Borussiji Moenchengladbach i Eintrachtu iz Frankfurta. Trenirao je i švicarske Young Boyse, te austrijske klubove RB Saluzburg, Altach, Groding i RB Salzburg Juniors.

Pod njegovim vodstvom Monaco je prošle sezone bio drugi u Le Championnatu iza prvaka PSG-a, izborivši prvi plasman u Ligu prvaka nakon 2018. godine.

Ove sezone Monaco je odigrao sedam utakmica ostvarivši šest pobjeda i remi uz razliku pogodaka 14-4. Trenutačno dijeli vrh ligaške ljestvice s Paris Saint-Germainom.

'Dinamo je opasniji, ima novog trenera'

Nakon što je Monaco otvorio Ligu prvaka pobjedom protiv Barcelone, francuske novinare je zanimalo jesu li porasle i ambicije.

- Polako, stanite - kazao je Hutter, pa nastavio:

- Sutra će biti posve drugačija igra. Dinamo je opasna momčad, stradali su u Münchenu, ali su promijenili trenera. U Zagrebu nije lako igrati, važno je da igramo svoju igru.

Bjelica i Hutter su se u svojim trenerskim počecima često susretali na austrijskim terenima.

- Slično smo godište, često smo se susretali kao treneri u Austriji. No, sutra će biti posve drugačija utakmice, ovo je Liga prvaka, a ne austrijska liga. Sretan sam što ću ga vidjeti sutra.

Austrijski stručnjak je dijelio svlačionicu i s brojnim hrvatskim igračima. Dobro se sjeća Nikole Jurčevića s kojim je često kartao belu dok su igrali za Austriju Salzburg.

- Sjećam, se Jura je bio jedan od mojih najdražih suigrača, vidjeli smo se ovoga ljeta na obilježavanju 30-godišnjice finala Intera i Austrije. Mužek je bio dio naše momčadi, Igrao sam i s Kocijanom, Računicom, volim hrvatske igrače. Otto Barić je bio moj trener - istaknuo je

Nije otkrio karte za Dinamo

Očekivano nije želio otkriti "karte" s kojima će sutra napasti Dinamo.

- U dobroj smo formi, vidjet ćemo s kojim ćemo igračima početi utakmicu. Imamo talentirane i pametne igrače koji brzo uče. Sutra ćemo trebati odigrati fizički dobro, izdržati duele, vjerujem da možemo pobijediti.

Smatra kako Dinamov debakl u Muchenu nije prava slika "modrih".

- Bayern je sjajna momčad, ali Dinamo je zabio dva gola, bilo je 2-3. Nije to prava slika, vjerujem da ćemo sutra vidjeti reakciju Dinama i bolju igru. Znamo da će biti teško, ali došli smo po drugu pobjedu.

Prokomentirao je i novi sustav Lige prvaka.

- Mislim da moramo novom formatu dati priliku, meni se sviđa, imamo dvije utakmice više, igramo s više suparnika. Zanimljiv je i više pošten - poručio je na kraju.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Makeba 01.10.2024.

    Dao im dva gola ovi jer su glavom ostali u svlačionici pa ste ih malo naljutili

  • igrač s klupe 01.10.2024.

    razvalit cemo monaco, tesko ce stradat francuzi

  • Tmularemija 01.10.2024.

    Jos se pocelo sprdat ovo francusko goveče!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare