To je to što me zanima!

Trener Monaca: Crvena zvezda kvalitetnija je ekipa od Dinama

Monaco u utorak igra protiv Crvene zvezde u Ligi prvaka, a trener Adolf Hütter smatra da je prvak Srbije kvalitetniji od hrvatskoga, koji mu je otkinuo dva boda, a lako je mogao i sva tri
Vidi originalni članak

Monaco je prije tri tjedna iščupao remi na Maksimiru iako je 20-ak minuta prije kraja gubio 2-0, a raspored Lige prvaka donio mu je Dinamove rivale iz bivše države, Crvenu zvezdu, koja ovaj utorak gostuje na stadionu Luja II. u trećem kolu (18.45). Trenera Adija Hüttera pitali su da usporedi te dvije momčadi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Teško je uspoređivati, ali Crvena zvezda kvalitetnija je od Dinama. Beograđani imaju zanimljive igrače poput Silasa koji je dugo igrao za Stuttgart i mladog Maksimovića koji već sad igra na visokoj razini. Zvezda je odigrala jako dobro poluvrijeme protiv Intera i utakmicu protiv Benfice koju je trebala pobijediti. Čeka nas teška utakmica - rekao je austrijski trener.

Monaco je u prvom kolu pobijedio Barcelonu na domaćem terenu i prema kladionicama je veliki favorit s koeficijentom 1,35, dok je na prvaka Srbije 7,80. Za usporedbu, u Zagrebu je koeficijent Monaca bio 1,65, Dinamov 5,80.

- Nakon utakmice sa Zvezdom imat ćemo ih još pet. Ova bi nam pobjeda dala vjetar u leđa. Volimo izazove, a ako smo pobijedili Barcelonu, možemo i Benficu, Aston Villu, Arsenal ili Inter. U nogometu je sve moguće - dodao je Hütter.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • imaš alfa,beta,gama... 22.10.2024.

    Kladionice treba zabraniti,one su zlo

  • Lunatic23 22.10.2024.

    realno i u pravu je..moj dinamo je 2:2 izvukao čisto radi terena

  • baba strumpf 22.10.2024.

    Sve namjestaljke u ovom nogometu

Komentiraj...
Vidi sve komentare