To je to što me zanima!

Trener i kapetan Skenderbeua: Pjaca i Ćorić su čudesni igrači

Mamić je izjavio kako su šanse 50-50. I ja bih tako govorio da sam na njegovom mjestu. Dinamo nas je pobijedio u gostima, ali mislim da i mi ovdje imamo šanse
Vidi originalni članak

Nogometaši albanskog Skenderbeua stigli su u Zagreb gdje ih sutra očekuje uzvratna utakmica play-offa Lige prvaka. Trener Mirel Josa istaknuo je kako će njegova momčad unatoč negativnom rezultatu napraviti sve da iznenadi Dinamo i plasira se u elitno klupsko natjecanje. 

- Trener Dinama je izjavio kako su šanse 50-50. I ja bih tako govorio da sam na njegovom mjestu. Dinamo nas je pobijedio u gostima, ali mislim da i mi ovdje imamo svoje šanse - rekao je Josa te dodao kako u sutrašnjoj utakmici neće igrati Hamdi Salihi

Zoran Mamić izjavio je kako iz Skenderbeua ne poznaje samo novog Nigerijca, na što se Josa malo začudio. 

- On nije novi. Već je dugo s nama, ali odradio je sada samo jedan trening i sigurno neće igrati od početka, a možda niti uopće jer ne znam niti kakvo je točno njegovo fizičko stanje - pojasnio je trener albanske momčadi pa istaknuo koji su ga igrači Dinama najviše dojmili:

- Soudani, Machado i Pinto... Pjaca je dobar - otkrio je Josa te dodao kako njegova momčad na treninzima nije posebno vježbala penale. 

'Hrvati i Albanci se vole'

Kapetan Skënderbeua Bledi Shkembi u svojoj je karijeri igrao i za dva hrvatska kluba, Rijeku te Kamen Ingrad

- Mi Albanci imamo nevjerojatan respekt prema hrvatskom nogometu. Obožavamo Hrvate. Hrvati i Albanci oduvijek se vole. Bit će nam teško ovdje na Maksimiru, ali s Rijekom sam ovdje jednom dobio Dinamo 3-1, tako da mi ne bi bilo prvi put da dobijem Dinamo u Maksimiru - rekao je Shkembi pa istaknuo koje igrače je zapamtio iz momčadi Dinama, točnije koji su ga se posebno dojmili:

- Ja sam osobno zapamtio Pjacu i Ćorića, to su čudesni igrači. Ćorić ima 18, a igra kao da ima 38 godina. Veliki je talent - rekao je Shkembi. 

Idi na 24sata

Komentari 85

  • tonebrod 25.08.2015.

    šta je sa schildenfeldom? rekli su 10 dana out a njega nema vec predugo..

  • crobern 25.08.2015.

    Mozda bi bilo bolje da je rekao: Coric ima 18 godina a igra kao da ima 28..... to sa 38 nema bas neke logike ;-)

  • zvona1111 24.08.2015.

    dali je dinamova struka dovoljno pametna da kupi bernarda berishu 23 godine 275.000eura a covjek je sa loptom u nogama brzi po boku i jaci tehnicki od pinta koji je zaista brz igrac ali preplacen(treba ga prodat ) ako cemo ih usporedjivati po bilo cemu!!! za godinu dana igre u dinamu berisha bi vrijedio minimalno 3-4 mil. ajmo

Komentiraj...
Vidi sve komentare