To je to što me zanima!

Trener Dinama: Nisam došao na presicu jer sam imao dogovor

Zadar je poveo u polufinalu prvenstva Hrvatske protiv Dinama pobjedom u dvorani Krešimira Ćosića, a trener Dinama i hrvatski izbornik Josip Sesar nije se obratio javnosti nakon utakmice
Vidi originalni članak

Zadar je u prvoj utakmici polufinalne serije Premijer lige pobijedo Zagreb sa 83-68, a nakon utakmice se javnosti umjesto gostujućeg trenera Josipa Sesara javnosti obratio pomoćnik Stipe Čubrić. Iako prvotno razlog Sesarova izbivanja nije bio poznat, otkrio je kako je propustio presicu zbog privatnih obaveza.

Utakmica se odigrala u dvorani Krešimira Ćosića u Zadru, a Sesar je za Antenu Zadar otkrio kako mu je termin presice bio prekasan.

UVJERLJIVA POBJEDA Zadar slavio protiv Dinama u prvoj utakmici polufinala PH KREĆU POLUFINALA Sinovi poznatih očeva i dvojac koji se svađa zbog izborničke klupe u bitci za naslov prvaka

- Nisam došao na presicu jer sam morao nešto privatno obaviti. Imao sam neki dogovor poslije utakmice, bilo je kasno i nisam mogao doći. Nije bilo nikakvih problema, kad imam nešto za reći, to i učinim. Nismo bili pravi, a ni hrabri, Zadar je zasluženo pobijedio - izjavio je Sesar.

U drugom polufinalu Split vodi 1-0 u seriji protiv Cibone. Drugu utakmicu igraju u srijedu od 20 sati, dok će Dinamo u četvrtak (20 sati) ugostiti Zadar u drugoj utakmici.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare