To je to što me zanima!

Trener Bijelog Brda: 'Naš Aco je debitirao. Malo će morati trpjeti zaj*** na treningu, glavu gore!

Mladi golman Bijelog Brda Aleksandar Vukelić (18) prvo je obranio slobodnjak, a nakon toga poklonio gol domaćoj Croatiji. Na trenutak je zaboravio pravila i grešku je iskoristio Gudelj
Vidi originalni članak

Croatia Zmijavci i BSK Bijelo Brdo odigrali su 1-1 u 15. kolu Supersport Prve nogometne lige, drugom rangu hrvatskog nogometa. Utakmica je pružila pregršt uzbuđenja i potez kakav se ne viđa često.

Mladi golman Bijelog Brda Aleksandar Vukelić (18) prvo je obranio slobodnjak, a nakon toga poklonio gol domaćoj Croatiji. Na trenutak je zaboravio pravila što je iskoristio domaći napadač Tomislav Gudelj (25) zabivši za podjelu bodova desetak minuta prije kraja.

LUDNICA U ZMIJAVCIMA VIDEO Mladi golman (18) BSK Bijelog Brda zaboravio pravila, pao gol kakav se ne viđa često!

Nakon svega, javio se trener Bijelog Brda Denis Krstanović.

- Čestitke našim igračima za prikazanu igru i požrtvovnost koju su pokazali u uvjetima za igru koji nisu dostojni bilo kojeg sporta, osim možda motokrosa. Nakon ovako nes(p)retno primljenog gola, želim u ime cijele momčadi iskazati našem Aci maksimalnu podršku jer mu je jako teško pala ova greška - rekao je Krstanović pa dodao:

- Debitirao je prvi puta u seniorskom nogometu i osim ovog trenutka dekoncentracije odradio je vrhunski posao. Riječ je o jako  dobrom i dragom momku, dobro odgojenom i pravom radniku. Aco, prošao si u životu puno gore stvari i iz ovoga ćeš izaći još jači, a ti znaš kako smo svi uz tebe. Malo ćeš morati trpjeti zaj*** na treningu ovaj tjedan. Glava gore! Tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen!

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dadooštri 20.11.2023.

    Stariji znaju da je to isto napravil borota,a kasnije branio u Chelseu i vele da je za njih legenda

  • bukobuki 19.11.2023.

    Aco casti na treningu zahvaljujuci supersportu

  • 19.11.2023.

    covjeku otisle misle negdje pa je mislio da je gol aut bio.... i meni se nekad takve gluposti na poslu dese

Komentiraj...
Vidi sve komentare