To je to što me zanima!

Treba li Nikola Vujčić hrvatskoj reprezentaciji?

Nikola Vujčić navodno se želi vratiti u repku, a kapetan Nikola Prkačin pozdravlja njegovu odluku. Mislite li da Nikola Vujčić treba Hrvatskoj?
Vidi originalni članak

Prema napisima u medijima posljednjih dana, jedan od najboljih hrvatskih košarkaša Nikola Vujčić izrazio je želju za povratkom u reprezentaciju. Kapetan reprezentacije Nikola Prkačin izjavio je da bi volio da se Vujčić vrati u nacionalni dres, a što vi mislite? Kroz dvije godine koliko je na klupi Hrvatske izbornik Jasmin Repeša stvorio je nukleus nove reprezentacije koja je ovog ljeta ostvarila lijep uspjeh plasiravši se među osam najboljih u Pekingu. Na centarskim pozicijama imamo Prkačina, mladog Stanka Baraća, a očekuje se povratak Maria Kasuna. Vujčićevim dolaskom vjerojatno bi otpao Barać, koji je zalog za budućnost. Vujo je, s druge strane, iskusni centar koji može odigrati još nekoliko godina, no njegov povratak značio bi "ispadanje" igrača koji je žrtvovao ljeta dok on to nije želio. Vujčić je odbio reprezentaciju kad ga je najviše trebala, a njegova objašnjenja bila su vrlo nespretna.
- Spremam se otići u NBA ligu za dvije godine - jedna je od Vujčićevih izlika, koja je samo pridonijela da javnosti "padne" mišljenje o njemu. Dojma smo da bi njegov povratak bio nepravedan prema barem jednom igraču u reprezentaciji, te da bi to bilo kontraproduktivno. Igrački gledano, Hrvatska treba Vujčića, no s obzirom na sve što se događalo, treba li ga vratiti ili pokazati dosljednost i zadržati momčad koja je sasvim dobra i bez njega?

Idi na 24sata

Komentari 31

  • gvlf 13.09.2008.

    Ako izbornik smatra da mu Vujo treba, zašto ne!!! Ipak treba gledati za dobrobit naše posrnule košarke, a to kao što je dokazao na olimpijadi najbolje zna naš izbornik!!! Zato ako on misli da mu treba Ja bih mu otvorio vrata pa nek se još jednom krene dokazivati! Svaki dobar(odličan) igrač nam treba i trebat će, i zato izborniče na tebi je i ja ti dajem za pravo odlučiš li se za Vuju, ali i ako ga ne želiš!!! Hrvatska iznad svih nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Brutal 12.09.2008.

    Ma neeee! Treba dečke lijepo pozvat da dođu na svaku reprezentativnu akciju. Pa onda da lijepo treniraju svi skupa, i mlado i staro. I ništa više. Pa neka tako gospoda Vujčić i Giriček pokažu/dokažu svoj patriotizam i pomognu mlađima. Sramota! Za igrat u repki treba dati srce. Za otkaz priznajem samo srčanu manu! A kad se Kasun vrati h.... ćemo svima najmilije (na centarskim pozicijama). Repka je učinila čuuuuuuudoooooooo na OI i tko to ne vidi ne razumije košarku, pogotovo ovu u Hrvata od \'93. na ovamo. Još da su 2-3 jaka igrača na vanjskim 2-3... Radića treba smaknuti s te pozicije, a žali Bože što nemamo košarkaške Bilića & Co.

  • eco172 08.09.2008.

    neeeeeeeeee.sad kad su nasi momci pokazali sto znaju i ucinili nas ponosnima, sad on hoce upasti u nasu svetinju.nek se priprema za nba kao i ovo ljeto dok smo ga trebali.tko ga ubaci u momcad je luzer kao i on kad je odbio igrati za nas.nasi kosarkasi bez vujcica su zakon

Komentiraj...
Vidi sve komentare