To je to što me zanima!

Trči, Joško! Nitko u Cityju nije prešao više km od Gvardiola...

Gvardiol je neizostavni član Cityjeve obrane i jedna od zvijezda Premier lige, najjače na svijetu. Njegova je momčad s pet pobjeda i dva remija pri vrhu, sa 17 je golova najefikasnija, ali je i primila čak osam pogodaka
Vidi originalni članak

Joško Gvardiol (22) jedan je od omiljenijih igrača Manchster Cityja. Kao i hrvatske reprezentacije. Pa i kad ga Pep Guardiola očinski kritizira, to je simpatično, a i kad ne briljira igrama za reprezentaciju, kao što je bilo u ovom ciklusu, protiv Škotske i Poljske, nitko mu ne zamjera. Jer ima pošten pristup i jer je - klasa. Dokazana. I posve je razumljivo da ne može svaku utakmicu odigrati vrhunski.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako brojke pokazuju da nije ni daleko od toga... Naime, igrao je u svih sedam prvenstvenih utakmica Cityja ove sezone, šest u prvoj postavi, te je pretrčao 67,7 kilometara. Što je, razumljivijim rječnikom, 9,67 km po utakmici, a zbirna je brojka najveća od svih igrača Cityja!

Analitičari su izračunali i da je imao 24 kombinirana napada i presjecanja lopti, što je također više od svih suigrača.

Gvardiol je neizostavni član Cityjeve obrane i jedna od zvijezda Premier lige, najjače na svijetu. Njegova je momčad s pet pobjeda i dva remija pri vrhu, sa 17 je golova najefikasnija, ali je i primila čak osam pogodaka.

Jer takav joj je stil igre, toliko ofenzivan da je i Joško često u napadu. I savršeno se uklopio u taj stil...

Standings provided by Sofascore
Idi na 24sata

Komentari 9

  • Doktor Petkoviić 19.10.2024.

    Dinamova skola💙

  • Maric Ivo 19.10.2024.

    Trčanje mu najjači adut sve ostalo u granicama prosječnog,općenito puno sreće i puno precijenjen na osnovu njegove kvalitete.Ali što ćemo ima nas i takvih.

  • Gladijator84 19.10.2024.

    U naše dvije utakmice uz Perišića najgori igrač. Neka priča tko što hoće ali je tako.

Komentiraj...
Vidi sve komentare