To je to što me zanima!

Tragična smrt mlade češke gimnastičarke: Namještala se za fotografiju pa pala s litice

Češka gimnastičarka Natalia Štichova prilikom planinarenja pala je s litice dok se namještala za fotografiju. Kamen na kojemu je stala odlomio se i djevojka je pala s 80 metara visine
Vidi originalni članak

Natalia Štichova (23), češka gimnastičarka, tragično je stradala i zavila zemlju u crno. Gimnastičarka se penjala na Alpe sa svojim zaručnikom, no doživjela je nesreću te je pala s visine od 80 metara u provaliju i nažalost izgubila život.

Uzrok nesreće bila je želja za snimanjem "savršene fotografije". Čehinja je nekoliko puta pozirala na rubu litice, a u jednom trenutku kamen na kojem je stajala se odlomio, nakon čega je pala u provaliju.

"S dubokom tugom javljamo da nas je nakon tragične nesreće zauvijek napustila naša draga prijateljica, gimnastičarka, reprezentativka i trenerica Natalia Štichova. Svoju borbu za život izgubila je 21. kolovoza u 5:30 ujutro. Natalia je uvijek unosila radost u živote svih oko sebe, i upravo ćemo je tako pamtiti. Izražavamo iskrenu sućut njezinoj obitelji i bliskim prijateljima te šaljemo puno snage i podrške. Svi koji žele odati počast našoj Nataliji, mogu doći zapaliti svijeću kod naše sokolane", objavio je gimnastički klub Sokol iz Pribrama.

Oproštajna poruka pojavila se i na društvenim mrežama.

"Ne postoji nitko tko je nije volio. Naša Natali bila je najslađe stvorenje", napisala je njezina majka.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Traktorista95 27.08.2024.

    Dumb ways to die..,

  • OneOfMany 27.08.2024.

    ju fak araund, ju fajnd aut

  • KAJ DA 27.08.2024.

    Ah ti selfie...Bolje da se u sobi igrala sa deckom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare