To je to što me zanima!

Tragedija u Nizozemskoj: Bivši nogometaš Ajaxa htio primiriti svađu. Upucali su ga u glavu...

Hoefdraad je u mlađim kategorijama igrao za Ajax, a poslije je još kao senior nastupao i za Waalwijk, Almere i Telstar. Dvije godine je bio van nogometa, a sad se opet trebao vratiti igri na amaterskoj razini
Vidi originalni članak

Bivši nogometaš Ajaxa Jerge Hoefdraad u kritičnom je stanju, javlja nizozemski De Telegraaf. Hoefdraad se nalazio na zabavi. Tamo je došlo do svađe, a bivši Ajaxov nogometaš htio je smiriti situaciju, no tad je upucan u glavu. 

Hitno je odvezen u bolnicu gdje je podvrgnut hitnoj operaciji. Policija je identificirala glavnog sumnjivca, no još nema uhićenih. Od sumnjivca su zatražili da se preda.

 Nizozemski mediji prvotno su prenijeli kako je nogometaš preminuo, a do toga je došlo zbog greške u izvještaju policije. Policija je naposljetku otkrila kako se on nalazi u bolnici te se ispričala obitelji zbog neugodnosti nastalih lažnom vijesti.

Hoefdraad je u mlađim kategorijama igrao za Ajax, a poslije je još kao senior nastupao i za Waalwijk, Almere i Telstar. Dvije godine je bio van nogometa, a sad se opet trebao vratiti igri na amaterskoj razini.

Tugu je iskazao i legendarni Ryan Babel.

Brojni nizozemski klubovi, poput Waalwijka, Almerea i drugih, obitelji su iskazali sućut nakon netočno objavljenih vijesti, no nasreću, za Hoefdraada još uvijek ima nade.

 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • zelemamaje 03.08.2021.

    Nizozemci ljuti na Hamiltona, pa se medusobno kolju

  • Diesele90 03.08.2021.

    To su ti novi Holanđani

  • Prokisla Maneštra 03.08.2021.

    Mali Jerge Hoefdraad iz Nizozemske profesionalni nogomet nije proša jedne noći u kasni sat huligane iša smirivat pa je huligan izvadija pam pam pam pam mali Jerge sad živi na Lovrincu

Komentiraj...
Vidi sve komentare