To je to što me zanima!

Torcida dala obećanje klubu pa ga ispoštovala: Bez pirotehnike!

Nijedan gol Torcida nije proslavila karakterističnom im bakljadom ili bacanjem topovskih udara. Pokazali su ultrasi splitske momčadi da im je klub ispred svega pa ovaj put 'bili' neće morati platiti kaznu
Vidi originalni članak

Kazne za Hajduk zbog pirotehnike sa sjeverne tribine Poljuda nisu strani pojam bilo u HNL-u ili Europi, ali u drugom pretkolu Konferencijske lige toga nije bilo. S tribina je 90 minuta igračima dolazila velika podrška, a 'bili' su uzvratili pobjedom 2-0 (2-0) protiv HB Torshavna

POGLEDAJTE VIDEO: Poljud pozdravio Rakitića 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, nijedan gol Torcida nije proslavila karakterističnom im bakljadom ili bacanjem topovskih udara. Pokazali su ultrasi splitske momčadi da im je klub ispred svega pa ovaj put 'bili' neće morati platiti kaznu.

KOMENTAR Livaja zabio prvi gol u Europi, a kad je jurio u obranu, Gattuso ga je zagrlio! To je novi Hajduk

Prije početka utakmice su na sjevernoj tribini neki transparenti bili okrenuti prema navijačima, a na njima je pisalo 'danas bez baklji'. I to su ispoštovali pa smo nakon dugo vremena imali 'užarenu' atmosferu, ali bez intervencije vatrogasaca.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • BBB SREDNJACI TREŠNJEVKA 29.07.2024.

    Ma skupljaju za plaću Rakiticu skupe bengalice a Raketa neće yogurt od Tomya hoće Cash na ruke .

  • škorpion1980 26.07.2024.

    U hnl-u ce bit druga prica, ovdje su kazne puno vece.

  • dage 26.07.2024.

    Ako im ovakvo ponašanje pređe u naviku (ali u to baš i ne vjerujem previše, naročito ne u HNL.) onda ga treba pozdraviti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare