To je to što me zanima!

'Topnici' i Chelsea u borbi za Brozovića, Arsenal želi i Srnu

Talijanski i ruski mediji tvrde, a Englezi ih prenose da bi u siječnju još dva hrvatska igrača mogla na Otok. Srnu traži Arsenal, a za Brozovića se bori i engleski prvak
Vidi originalni članak

Je li na pomolu nova invazija hrvatskih nogometaša na Otok? Ako je vjerovati vijestima iz Rusije i Italije koje pak prenose engleski mediji, odgovor je - da. Prvi koji mogu početi tražiti radnu dozvolu za engleski Premiership su Darijo Srna i sve bolji Marcelo Brozović.

Za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije zainteresiran je navodno Arsenal . Prema pisanju ruskog portala Izvestia Arsenal traži desnog beka, a jedan od glavnih kandidata za transfer je Darijo Srna (33). Arsene Wenger nije zadovoljan Debuchyjem kojem je mjesto uzeo Bellerin i želi novu snagu na desnom boku.

Srni ugovor sa Šahtarom istječe na ljeto i u zimskom prijelaznom roku mogao bi potpisati predugovor s 'topnicima', tvrde engleski mediji.

DPA/Pixsell

S druge strane Marcelo Brozović je na velikoj cijeni i za njega bi Arsenal platio 16,5 milijuna eura. EpicBrozo , manija koja je zahvatila društvene mreže diljem svijeta, očito je stigla i do Londona. Jer osim Arsenala i Chelsea je, prema pisanju Calciomercata , opasno zagrizao za Marcela.

Kao što smo ranije već pisali, za Brozovića se Arsenal zanimao dok je još bio u Dinamu. No Inter je bio brži i konkretniji te je hrvatski veznjak završio u Italiji. A u Interu igra sjajno u posljednje vrijeme. U razmaku od samo tri dana Marcelo je zabio dva prekrasna gola, gotovo identična i zanimanje londonskih velikana doista ne čudi. Inter bi za njega tražio 20 milijuna eura, no Talijani pišu da bi pristali i na 16, 17 milijuna. Za bogataše poput Arsenala i Chelseaja prava sitnica.

Idi na 24sata

Komentari 58

  • Nerd86 16.12.2015.

    Mogao je Srna imat odličnu karijeru da je htio, ovako je najbolje godine proveo u Ukrajini i nema šanse da će moć igrat na razini premiershipa,,

  • Faaip de Oiad 16.12.2015.

    bit ce para za kocku a i za kamatare koji ga cuvaju po Italiji

  • donandres 16.12.2015.

    Koje gluposti, srna u arsenal, hahaha, možda ali u ukrajinski arsenal, a brozović ok, nebi me čudilo da ga traže, ali nadam se da inter neće prodati njega, jer sada se jako dobro uklopio i bilo bi šteta da mijenja sredinu , i to sada kad je krenulo i njega i inter

Komentiraj...
Vidi sve komentare