To je to što me zanima!

Toni Kroos izbjegao metak? Evo gdje je skoro završio umjesto pridruživanja Modriću i Realu

Prije dolaska u Real, bio sam sve dogovorio s Unitedom. No, onda je David Moyes smijenjen i došao je Louis van Gaal. Da se nije dogodila promjena trenera, sigurno bih došao na Old Trafford, otkrio je Nijemac
Vidi originalni članak

Njemački nogometaš Toni Kroos (34) oprostio se od profesionalne karijere nakon Europskog prvenstva u Njemačkoj, ali i dalje je ostao dio nogometne javnosti, najčešće sudjelujući u podcastima. U posljednjem je otkrio da je bio nadomak Manchester Uniteda prije nego je potpisao za Real Madrid 2014. godine. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prije dolaska u Real, bio sam sve dogovorio s Unitedom. No, onda je David Moyes smijenjen i došao je Louis van Gaal. Da se nije dogodila promjena trenera, sigurno bih došao na Old Trafford. Sve je bilo dogovoreno, ali su se prestali javljati. S moje strane se pojavila sumnja, a kada se Real javio nisam previše razmišljao - otkrio je Nijemac.

Inače, "kraljevski klub" doveo je Kroos iz Bayerna u ljeto 2014. za svega 25 milijuna eura i to se smatra jednim od najboljih transfera u povijesti kluba. Nijemac je s Realom osvojio 23 trofeja, od čega se ističe čak pet Liga prvaka, a uz Luku Modrića (i Casemira) činio je jedan od najboljih veznih terceta u modernoj nogometnoj povijesti. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • domba18 26.09.2024.

    Sreca ! vjerovatno bi sad igrao u Hansi iz Rostocka

Komentiraj...
Vidi sve komentare