To je to što me zanima!

Tomo Šokota: Zaboravio sam već kako je zabiti gol

Dinamo je pobijedio Zadar 2-0 pred polupraznim Maksimirom, a svoj prvi prvenstveni gol u novoj sezoni zabio je zaboravljeni Tomo Šokota
Vidi originalni članak

Igrala se posljednja minuta. Mikić je “gurnuo” loptu Šokoti, a ovaj prebacio golmana i zabio. Ono malo gledatelja podiglo se na noge i zapljeskalo. Šokota se tarzanovski zaderao, skinuo dres i bacio ga daleko od sebe.
- Jako sam emotivno proživio gol. Morao sam skinuti dres... Već sam zaboravio kako je to zabijati golove - rekao je Tomo Šokota.
Prije nekoliko dana odlučio je na zimu napustiti Dinamo. Sve utakmice do ove sa Zadrom započinjao je sjedeći.
- Još uvijek stojim kod svoje odluke iako se sve može promijeniti preko noći - dodao je Šokota.
Dinamo igrom nije oduševio, pobijedio Zadar na jedvite jade. Emisari Spartaka, Dinamova protivnika u četvrtak u Ligi Uefe, trljali su ruke vidjevši Dinamovu prezentaciju.
- Ta utakmica sa Spartakom bit će nešto sasvim drugo. Motiv će sigurno biti veći. Uostalom, protiv Zadra sam i očekivao zamor svojih igrača. U srijedu smo na Kantridi imali jako tešku utakmicu. Gotovo 80 minuta igrali smo s igračem manje. To je moralo ostaviti traga - rekao je trener Dinama Branko Ivanković.
- Ruski Spartak je ipak malo drugačiji protivnik. Možemo dobiti. Ta bi nam pobjeda puno donijela - zaključio je presretni Šokota.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • z501 24.11.2008.

    šupčine

  • mirni1 24.11.2008.

    tomo je uspio neisprovociran odraditi jednogodišnji ugovor od 500 000 eura.

  • Matija-1991 23.11.2008.

    U tekstu pise da je Dinamo pobjedio Zadar pred POLUPRAZNIM Maksimirom. To bi značilo da je utakmicu gledalo oko 15 000 ljudi. A meni se čini da je komentator rekao da je utakmicu gledalo oko 300-tinjak navijača !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare