To je to što me zanima!

Tommy Paul iznenadio Ruuda, Sinner uvjerljivo u polufinale

Sinner je tako ponovio svoj najbolji rezultat u Indian Wellsu, gdje je bio polufinalist i prošle godine, kad ga je na putu prema finalu zaustavio Carlos Alcaraz
Vidi originalni članak

Američki tenisač Tommy Paul na domaćem je terenu u Indian Wellsu drugi put u karijeri izborio plasman u polufinale turnira Masters 1000 serije pobijedivši u četvrtfinalu Norvežanina Caspera Ruuda 6-2, 1-6, 6-3.

U meču punom uspona i padova, Paul je uvjerljivo osvojio prvi set, Ruud na isti način uzvratio u drugom, da bi američki tenisač došao do vodstva 4-1 u trećoj dionici. Ruud se uspio vratiti i smanjiti na 4-3, da bi ponovno izgubio servis i ostao bez mogućnosti za preokret.

Paul je prošle godine bio polufinalist kanadskog Mastersa, a u svom prvom polufinalu u Indian Wellsu čeka boljeg iz dvoboja Rusa Danjila Medvjedeva i Danca Holgera Runea.

Najbolji talijanski tenisač Jannik Sinner (ATP - 3.) u prvom je četvrtfinalu došao do svoje 19. pobjedu u nizu, a svladao je Čeha Jirija Lehečku (ATP - 32.) sa 6-3, 6-3. 

Sinner je tako ponovio svoj najbolji rezultat u Indian Wellsu, gdje je bio polufinalist i prošle godine, kad ga je na putu prema finalu zaustavio Carlos Alcaraz. Španjolac, koji brani naslov, mogao bi ga ponovno čekati u meču za finale, ako pobijedi Nijemca Alexandera Zvereva.

U slučaju da dođe do tog dvoboja, osim finala, u igri će biti i drugo mjesto na ATP ljestvici, na kojem Sinner još nije bio.

ATP Indian Wells, četvrtfinale

  • Tommy Paul (SAD/17) - Casper Ruud (NOR/9) 6-2, 1-6, 6-3
  • Jannik Sinner (ITA/3) - Jiri Lehečka (ČEŠ/32) 6-3, 6-3
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare