To je to što me zanima!

Tomas: Da se Ukić i ja nismo ozlijedili, ne bismo izgubili...

PEH ZA PEHOM Nesretnome Marku Tomasu stradale su prepone, a Roko Leni Ukić ozlijedio je vrat u četvrtoj utakmici finala. Crvena zvezda proslavila je naslov
Vidi originalni članak

Kad sam doskočio, osjetio sam kako me probila oštra bol u preponama, nisam više ništa mogao. Stvarno mi je žao, nema teorije da bi nas Zvezda pobijedila da se nismo ozlijedili Roko i ja, rekao je Marko Tomas.

Najveći pehist hrvatske košarke odigrao je samo jednu četvrtinu posljednje utakmice u ABA ligi ove sezone.

- Oporavak može trajati tjedan, ali i mjesec dana, a kad je Marko u pitanju, onda sve dobiva dodatnu dimenziju s obzirom na prošle ozljede. Više ćemo znati nakon magnetske rezonancije - rekao je dr. Tomislav Cerovečki, Cedevitin liječnik.

Bez Tomasa i Ukića, koji je otprilike u isto vrijeme završio utakmicu zbog ozljede vrata, Cedevita nije imala izgleda, Crvena zvezda je pobijedila i osvojila naslov prvaka ABA lige.

- Sve je bilo super do 35 minuta prije početka utakmice, kad smo odradili zagrijavanje. Onda je Ukića presjekla bol u vratu, pokušao je igrati, ali nije išlo - rekao je Jasmin Repeša.

Ukića je bolio vrat i u Podgorici, ali bol je nestala pa se vratila u četvrtak, valjda kao posljedica devet utakmica u 17 dana.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • jluci82 03.05.2015.

    Sportaš da ozlijedi prepone je stvarno "sportaš".Preko ljeta malo građevine od jutra do mraka,recimo na mješalici i gurati tačke pune betona uz kosinu-još i zaradiš koju kunu.Nikada više nećeš ozlijediti prepone-garant

  • Frank Costello 02.05.2015.

    Da da,ne bi izgubili. mozda 4. tekmu ne bi,al finale svakako bi. Treca utakmica je samo bio los dan Zvezde,sto je pokazala u 4. tekmi.

  • pobitsve_1 02.05.2015.

    Mom treneru Miši da dode neko prije ovakvo bitne utakmice za jebeni trofej, da ga je ukocio vrat..nebi vise nosio dres na sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare