To je to što me zanima!

Tolić opet zasjao za slovačkog prvaka koji čeka Dinamo u LP

Tolić je ove sezone na sjajnom učinku od sedam asistencija i četiri gola za Slovan, a igrao je i ključnu ulogu u kvalifikacijama za Ligu prvaka
Vidi originalni članak

Lakoćom su nogometaši Slovana iz Bratislave prošli treće kolo slovačkog Kupa, u gostima su sa 6-1 bili bolji od Beluše. Slovački trećeligaš Beluša držao je 0-0 do 44. minute kada je Slovan poveo, a strijelac je bio hrvatski nogometaš Marko Tolić (28).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na startu drugog poluvremena nekadašnji 28-godišnji igrač Dinama je asistirao za drugi pogodak Slovana nakon čega su uslijedila još četiri u domaćoj mreži.

Tolić je ove sezone na sjajnom učinku od sedam asistencija i četiri gola za Slovan, a igrao je i ključnu ulogu u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Bivši dinamovac "riješio" je Celje u trećem kolu kvalifikacija golom i dvije asistencije u uzvratnoj utakmici, a zatim je zabio dva gola Midtjyllandu. u doigravanju.

BIVŠI DINAMOVAC IZ SLOVANA 'Baš sam htio izvući Dinamo, odmah je krenula zafrkancija s dinamovcima, a gol neću slaviti' ODIGRAO SJAJNU UTAKMICU VIDEO Slovačka slavi bivšeg dinamovca! Tolić donio Slovanu Ligu prvaka, prošla i Zvezda...

Aktualni slovački prvak je jedan od suparnika zagrebačkog Dinama u ovosezonskoj Ligi prvaka. Ta se utakmica igra u Bratislavi i na programu je 5. studenoga. Slovan je trenutačno i vodeća momčad slovačkog prvenstva.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • igrač s klupe 24.09.2024.

    eee kako se lako pustilo tolica, a super bi sada dosao dinamu kao i bulat, kaneko, emreli, brodić...

  • hs1312 24.09.2024.

    slovan bratislava-dynamo 5:1

Komentiraj...
Vidi sve komentare