To je to što me zanima!

'To je legendarni prvak!' Čekao je bus s cigaretom u ruci, dva dana poslije osvojio 292.000 €

Britanski igrač snookera Ronnie O'Sullivan živi jednostavnim životom unatoč slavi i bogatoj zaradi u karijeri koja traje više od tri desetljeća. Obožavatelj ga je snimio na autobusnoj stanici
Vidi originalni članak

Ronnie O'Sullivan (47) postao je u nedjelju rekordni osmi put britanski prvak u snookeru kao najstariji biljarist u povijesti tog natjecanja, čak 30 godina nakon prve titule.

Za taj doseg spremio je u džep 250.000 funti (292.000 eura), a unatoč svjetskoj slavi živi jednostavno. Dva dana prije natjecanja jedan ga je obožavatelj prepoznao sa zimskom kapom na glavi i cigaretom u ruci kako čeka autobus u gradu Yorku.

- Pogledaj koga imam ovdje. Moj Ronnie O'Sullivan, zvijezda. Blagoslovljen čovjek, svjetska legenda i prvak u snookeru je pokraj mene. O Bože, ne mogu vjerovati da sam te upoznao, znaš. Tražio sam te. Bog te blagoslovio - rekao je oduševljeni navijač i video objavio na TikToku.

U svega četiri dana skupio je 500.000 pregleda.

POGLEDAJTE VIDEO:

@kingkongkhokar

 

♬ original sound - KKk

O'Sullivan je nakon pobjede otkrio kako će se počastiti.

- Nekoliko čokoladica, vrećica čipsa s lukom i dijetna cola na autocesti na putu kući. To mi je jedna od omiljenih stvari nakon nekoliko dana na putu i savršeno me opušta - kazao je Ronnie.

Sedmerostruki je svjetski prvak, što je također rekord, ima i 22 trostruke krune u snookeru, i po tome je jedinstven u tom sportu. I dalje je svjetski broj jedan.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • terijer 06.12.2023.

    Mudar čovjek.

  • VolbeatDbv 06.12.2023.

    Legenda snookera, užitak ga gledati

  • 06.12.2023.

    Svaka čast Gospodinu godinama sam ga gledao 👏👏

Komentiraj...
Vidi sve komentare