To je to što me zanima!

Tko se sve nije odazvao pozivu na Draženovu utakmicu? I Jokić ga je dobio, evo gdje je zapelo

Srpski košarkaš je bio najavljen uz Luku Dončića, Darija Šarića, Bojana Bogdanovića i Ivicu Zupca kao dio aktualne NBA petorke, ali ipak se nije pojavio
Vidi originalni članak

Bila je to veličanstvena večer nabijena emocijama u kojoj smo se prisjetili Draženove ostavštine, a više od 15 tisuća ljudi na tribinama i brojne face uz parket pokazatelj su koliko je ta ostavština velika. Uspomena na košarkaškog Mozarta živi i živjet će i dalje u budućim generacijama. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Brojne legende došle su upriličiti spektakl u zagrebačkoj Areni. Nažalost, nitko se nije odazvao iz legendarnog američkog Dream Teama iz 1992., a nije bilo ni najboljeg igrača svijeta Nikole Jokića

Srpski košarkaš je bio najavljen uz Luku Dončića, Darija Šarića, Bojana Bogdanovića i Ivicu Zupca kao dio aktualne NBA petorke, ali ipak se nije pojavio. Nije ga bilo jer je na odmoru s obitelji nakon što je sa Srbijom osvojio broncu na Olimpijskim igrama u Parizu. On je potpuno atipična sportska zvijezda koja se ne voli previše eksponirati u javnosti, voli mir i vrijeme s obitelji pa nije htio remetiti odmor jer uskoro se vraća u SAD.

Od košarke i velike pažnje, koju uživa kao najbolji košarkaš na svijetu, odmara se u rodnom Somboru, u društvu svojih najmilijih i naravno jašući konje, životinje koje su mu posebno drage. Njegov otac vlasnik je konjičkog kluba i tu ljubav prenio je na svog sina. Ipak, Jokić je nastupio na oproštajnoj utakmici Gorana Dragića prije desetak dana u Ljubljani, ali samo zato što mu je to obećao tijekom jednog druženja. Upravo je i slovenski košarkaš trebao biti jedan od gostiju u zagrebačkoj Areni, no nije došao.

I nisu samo oni u pitanju. Poseban naglasak ove posebne večeri bio je na olimpijskom srebru iz 1992. godine u Barceloni. Došla su devetorica reprezentativaca iz te čudesne generacije, bio je tu i Draženov hologram, ali nije došao Velimir Perasović  zbog trenerskih obveza u Uniksu iz Kazanja, dok se Arijan Komazec nije ni javio organizatorima. Nitko ne zna gdje je. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • barba1 06.09.2024.

    Jokić ima .etnički dernek pa nije mogao doprihajati.

  • debelaberta1 06.09.2024.

    Nisam vidio ni Sabonisa.

  • simplicije23 06.09.2024.

    Bitno da je Aca zadovoljio svoj ego i zaradio koji euro na račun brata ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare