To je to što me zanima!

Tko je Brazilac koji dolazi u Hajduk? Dominirao protiv Barce u Ligi prvaka, platili ga milijune

Newerton je naš treći krilni napadač, trenutno je ozlijeđen, moramo još vidjeti tko će doći, a tko otići, ali što se tiče Hajduka ja sam uvijek na dispoziciji, ja imam hajdučko srce, kazao je Darijo Srna
Vidi originalni članak

Pričao sam s Gattusom o jednom Brazilcu, ali moramo sačekati i vidjeti hoće li biti prilika da ode u Hajduk. On je naš treći krilni napadač, trenutno je ozlijeđen, moramo još vidjeti tko će doći a tko otići, ali što se tiče Hajduka ja sam uvijek na dispoziciji, ja imam hajdučko srce, kazao je nakon ogleda Hajduka i Šahtara u Kranju Darijo Srna i ostavio otvorenim pitanje tko je taj Brazilac kojeg bi poslao na posudbu u Hajduk.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

LEGENDARNI 'VATRENI' Srna: Na večeri s Gattusom sam pričao o posudbi Brazilca. Kale? Pregorio je, dobio je fibru 39!

Ako je vjerovati bolje upućenima u ukrajinski nogomet i momčad Šahtara, to bi po svemu trebao biti Newerton Martins da Silva, 19-godišnji krilni napadač iz Palmaresa, lijeva noga, visok 165 cm, ali može igrati na obje krilne pozicije. Šahtar ga je prošlog ljeta doveo iz Sao Paula za 3,6 milijuna eura i ima ugovor do ljeta 2028. godine.

U dresu Šahtara odigrao je 15 utakmica, uglavnom ulazeći s klupe ili izlazeći nakon sat vremena, ima jednu asistenciju i jedan gol koji je zabio Zorji, a zanimljivo je da je zabio gol Barceloni u Ligi prvaka, ali mu je poništen... Zanimljiv podatak, baš kao što je Newerton zanimljiv igrač, a da se tu nešto kuha najpouzdanije je ono što je rekao Srna.

Da nije, niti bi o njemu pričao s Gattusom, niti bi ga Srna spominjao novinarima. A da ima dobru volju, potvrda je i što je dao zeleno svjetlo za dolazak Oleksija Kaščuka na Poljud, ali je na koncu ukrajinski nogometaš kalkulirao s istekom ugovora pa nije došao...

Statistika Newertona

 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Karlo72 08.07.2024.

    Znam par dobrih Brazilaca u Pribislavcu,i nisu skupi

  • PUN KO BROD 08.07.2024.

    ma ovaj je pre mlad, oni uzimaju samo +35 god, jedina prednost mu je ta što je ozlijeđen

  • saruman 1 08.07.2024.

    Dinamvci nemaju o čemu razmišljati i pisati osim o najdražem neprijatelju .Imata i svojih problema Kustošija vam otima mlade talente.

Komentiraj...
Vidi sve komentare