To je to što me zanima!

Thierryja Henryja muči razdvojenost od kćeri

Jedan od najboljih napadača u povijesti, Thierry Henry, bio je vrlo otvoren u razgovoru za francuski list L'Equipe
Vidi originalni članak

Napadač Barcelone Thierry Henry ustvrdio je u razgovoru za L'Equipe kako ne vjeruje da će se ikad vratiti formu u kojoj je bio kao član Arsenala. U dugom razgovoru Henry se požalio zbog mjesta na koje ga u momčadi stavlja Frank Rijkaard, a to je pozicija lijevoga krila.
- Glavni razlog mojeg slabijeg učinka je to što igram na lijevoj strani, a ne u sredini - otvoren je bio Henry.
Osim toga, Henrya muči razdvojenost od kćeri, koju tijekom sezone vidi tek oko pet puta. Francuz smatra kako bi mu učestalije viđanje male Tee pomoglo da bolje igra.
- Ako želite gledati onog Heryja, kupite DVD 'topnika'. Nema smisla više uspoređivati Henryja iz Arsenala i ovog iz Barcelone. Tamo sam osam godina igrao na jednoj poziciji, sad u drugom klubu igram u drukčijem sustavu. Ne žalim se niti želim išta tražiti od trenera. Jednostavno, govorim o činjenicama.
Na istoj poziciji na kojoj igra kod Rijkaarda, Henry je 1999. igrao u Juventusu, kod Marcella Lippija. I u to se vrijeme Francuz slabije snalazio na lijevom krilu nego u sredini, pa je zbog toga teško reći da su najbolji dani njegove karijere iza njega, kao što mnogi tvrde. Čini se da je rješenje problema vrlo jednostavno, no treba upitati Rijkaarda gdje bi tad igrao Kamerunac Eto'o.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • gunnerica_4 17.03.2008.

    MA STA CE PEDER,UMISLIO SI DA JE ON NETKO I NESTO,ON JE SAMO OBICNI LAŽLJIVAC!!!!!!!!!!!!!!!!!! SAD SE SITIO KĆERI A KAD JE JEBA ONU FUFU NIJE GA BILO BRIGA NA ZA KĆERI NI ZA ŽENOM!!!!!!!!!!

  • Carme 14.03.2008.

    appice, Henry nikada nije bio niti će biti bolji od Ronaldinha. Ronaldinha je samo slaba igra brazilske repke na SP-u 2006. godine spriječila da bude treći puta zaredom imenovan najboljim nogometašem svijeta, to je svima jasno kao dan, a time bi i postao prvi nogometaš u povijesti kome je to uspjelo. Da nije bilo Ronaldinha, ne bi bilo ni Eto\'oa, ni Messija, ni dvostruke titule, ni Lige prvaka, ne bi ni Henry došao u Barcu jer se zna kakva je Barca bila prije Ronaldinhova dolaska. Thierryu Henryu nikada nisu pljeskali navijači najvećeg rivala!

  • appice 13.03.2008.

    Legenda i savršen igrač, bolji od ronaldinha sto puta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare