To je to što me zanima!

The Athletic: Manchester City pobijedio u sudskom sporu s Premier ligom. Evo što to znači

Nakon što je prije tri godine saudijska kraljevska obitelj kupila Newcastle, Premier liga je oformila komisiju kojoj je bio cilj ispitati realnu tržišnu vrijednost nekog sponzorstva, ali City se pozvao na slobodu tržišta
Vidi originalni članak

Pouzdani sportski časopis The Athletic donosi informacije da će Manchester City dobiti sudski spor s Premier ligom pokrenut zbog ograničenja koje je liga htjela nametnuti u vezi sponzorskih ugovora. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je prije tri godine saudijska kraljevska obitelj kupila Newcastle, Premier liga je oformila komisiju kojoj je bio cilj ispitati realnu tržišnu vrijednost nekog sponzorstva. Englezi su se bojali da bi klubovi u vlasništvu bogataša mogli potpisivati sponzorske ugovore između klubova i drugih svojih tvrtki i na taj način "pumpat" budžete svojih klubova.

PROBLEM ZA CITY Teška ozljeda: 'Građani' ostaju bez Rodrija čak osam mjeseci!

Međutim, Manchester City je tužio ligu pozivajući se na slobodu tržišta, a Athletic barata informacijama koje govore o pobjedi Cityja u tom sporu. 

Neki drugi izvori idu tako daleko da najavljuju i da ovo znači da će "građani" pobijediti i u drugom sporu u kojem se istražuje njihovo kršenje financijskog fair playa po čak 115 točaka optužnice. Ako se engleskom prvaku utvrdi krivnja, prijeti mu čak izbacivanje u niži rang. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • weare138 27.09.2024.

    To znači da sad iz Reala kupuju ninja kornjaču i super ćubu,Messija Pepu za osobnog masažera i Haalanda još jednom iz fore.

Komentiraj...
Vidi sve komentare