To je to što me zanima!

Teže od očekivanog, ali rutinski: Đoković u 2. kolu Wimbledona

Nije to bila najbolja predstava Đokovića, ali je bila rutinska pobjeda dovoljna za prolaz. Novak će u 2. kolu igrati protiv Australca Kokkinakisa
Vidi originalni članak

Novak Đoković premostio je prvu prepreku u All England Clubu! U 1. kolu Wimbledona Srbin je s 3-1 (6-3, 3-6, 6-3, 6-4) pobijedio Južnokoreanca Soonwoo Kwona, 81. igrača po ATP ljestvici, za dva i pol sata igre.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sramežljivo je odnedavno treći tenisač svijeta ušao u meč, Kwon je i poveo 3-1 s breakom, no s pet gemova u nizu Đoković ipak dolazi do prvog seta.

U drugom setu ponovno problemi za Novaka. Ovog je puta Kwon odjurio na 4-1 i zadržao break prednosti do okončanja seta. Treći set ponudio je egal bitku, a Novak je iskoristio drugu od dvije break lopte u setu pri rezultatu 4-3, mirno odservirao za set i poveo 2-1 nakon čega je također s jednim breakom u četvrtom setu zaključio meč.

WIMBY U BROJKAMA Nepoznato o Wimbledonu: Fond je rekordan, potroši se 55 tisuća lopti, a pojede 28 tona jagoda

Nije to bila najbolja predstava Đokovića, ali je bila rutinska pobjeda dovoljna za prolaz. Novak će u 2. kolu igrati protiv Australca Kokkinakisa.

Podsjetimo, Novak u Wimbledonu traži svoju 7. titulu, 4. u nizu, kao i 21. Grand Slam kojim bi smanjio zaostatak za Rafaelom Nadalom koji ih je osvojio 22.

POČINJE WIMBLEDON Đoković otkrio detalje iz života tenisača uoči velikog turnira: 'Neki vole grad, ja se povučem'

Idi na 24sata

Komentari 15

  • ivana213 27.06.2022.

    a je piše gore u članku

  • ivana213 27.06.2022.

    protiv koga igra u sljedećem kolu?

  • Nameless 27.06.2022.

    Jedino (prvi) servis je danas funkcionirao, sve ostalo- below par

Komentiraj...
Vidi sve komentare