To je to što me zanima!

Težak udarac za Arsenal! Ključni igrač se ozlijedio pred veliki derbi, bit će spreman za Dinamo

Prve informacije iz Londona, nakon obavljene magnetske rezonance, tvrde da vrlo vjerojatno nije došlo do prijeloma gležnja. To su dobre vijesti, ali neće ga biti oko mjesec dana, potvrdio je liječnik
Vidi originalni članak

Martin Ødegaard (25) izbivat će s terena idućih mjesec dana, potvrdio je liječnik norveške reprezentacije. Zvijezda Arsenala ozlijedila se tijekom utakmice drugog kola Lige nacija protiv Austrije. Ødegaard je morao napustiti teren u 67. minuti, a ozbiljnost situacije naslućivala se iz fotografija koje su objavljene nakon susreta, na kojima se vidi kako s štakama ulazi u avion.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prema prvim informacijama koje sam dobio iz Londona, a nakon obavljene magnetske rezonance, vrlo vjerojatno nije došlo do prijeloma gležnja. To su dobre vijesti, ali gotovo sigurno govorimo o pauzi koja će trajati oko četiri tjedna - izjavio je liječnik norveške reprezentacije.

Ako su predviđanja točna, Ødegaard će propustiti gradski derbi protiv Tottenhama, prvu utakmicu Lige prvaka s Atalantom, kao i ključni susret protiv Manchester Cityja, jednog od najvećih konkurenata za naslov u Premier ligi.

- Bolovi kod ovakvih ozljeda su vrlo jaki. U Ødegaardovu slučaju bolovi su bili izrazito snažni. Vjerujem da se oporavak neće zakomplicirati - dodao je liječnik.

Arsenal je jedan od suparnika hrvatskog prvaka Dinama u Ligi prvaka, a susrest će se u Londonu 22. siječnja sljedeće godine.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • lucky edy 11.09.2024.

    To je vijest.3:1 za Dinamo(ako će igrat Špikič,a ne staklena noga)

  • komentator/Luka 11.09.2024.

    s njim ili bez dinamu svejedno

Komentiraj...
Vidi sve komentare