To je to što me zanima!

Teške optužbe na račun prvaka: Bivša supruga nada se kako će ga protivnik nokautirati u ringu

Dmitri i Ekaterina Bivol bili su 16 godina u braku, a zajedno imaju sinove Mirona i Nikona. Razveli su se u kolovozu 2023. godine, a ona je nezadovoljna jer joj uplaćuje 1100 eura alimentacije
Vidi originalni članak

Dmitri Bivol (33), vlasnik WBA-ovog pojasa svjetskog prvaka poluteške kategorije, uoči najveće borbe svoje boksačke karijere suočava se i s osobnim problemima. Naime, njegova bivša supruga Ekaterina Bivol putem društvenih mreža vodi iznosi teške optužbe na njegov račun.

Bivol se 12. listopada bori protiv Artura Beterbieva u borbi koja će ujediniti sve pojaseve poluteške kategorije, a Bivolova bivša supruga optužila ga je za škrtost jer joj mjesečno uplaćuje ratu alimentacije od 1100 eura.

Dmitri i Ekaterina Bivol bili su 16 godina u braku, a zajedno imaju sinove Mirona i Nikona. Razveli su se u kolovozu 2023. godine, a ona je nakon razvoda optužila Bivola i njegovu majku za psihičko i fizičko maltretiranje.

Ona je tada objavila i fotografije na kojima su se vidjele masnice, ali autentičnost tih fotografija još uvijek nije potvrđena, niti je slavni boksač ikada komentirao tu situaciju.

Bivolova bivša supruga napisala je na društvenim mrežama kako se nada da će ga Beterbiev pobijediti i nokautirati u borbi i ističe kako Rus skriva svoje bogatstvo na bankovnim računima u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare