To je to što me zanima!

Teška ozljeda: 'Građani' ostaju bez Rodrija čak osam mjeseci!

Odličnom veznjaku su stradali križni ligamenti desnog koljena, a čeka ga pauza od sedam do osam mjeseci. Umjesto Rodrija je na teren ušao naš Kovačić koji bi sad trebao zauzeti mjesto u udarnoj postavi
Vidi originalni članak

Kandidat je za Zlatnu loptu i jedan od ponajboljih veznjaka svijeta, a španjolski veznjak Rodri (28) neće se vratiti na teren do kraja sezone! Teško je ozlijedio koljeno na utakmici petog kola Premiershipa, a teren je napustio u 12. minuti derbija protiv Arsenala (2-2). 

PONOVNO JE ODUŠEVIO Englezi opet slave Gvardiola: 'Igrač od 140 milijuna eura zbog njega je bio nevidljiv u derbiju'

Uhvatio se za nogu suigrač naših Matea Kovačića (30) i Joška Gvardiola (22) i odmah je bilo jasno da nešto nije u redu. Napustio je teren, a nadali su se 'građani' da se ne radi o nečem ozbiljnom. Nažalost, loše su vijesti stigle dan kasnije, a Španjolac je saznao loše vijesti.

Trupe Pepa Guardiole morat će do kraja sezone igrati bez odličnog veznjaka jer su mu stradali križni ligamenti desnog koljena, a čeka ga pauza od sedam do osam mjeseci. Umjesto Rodrija je na teren ušao naš Kovačić koji bi sad trebao zauzeti mjesto u udarnoj postavi. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Space Burek 23.09.2024.

    Tek se vratio na teren i odmah su ga izgubili do kraja sezone. Ključan igrač Citya je otpao... sad do zime treba naći nekog novog ali takvih baš i nema.

  • the.king 23.09.2024.

    ..i Ter Stegen je tesko stradao

  • no sleep 23.09.2024.

    Zamjenit ce ga jos bolji, nema brige za Pepa

Komentiraj...
Vidi sve komentare