To je to što me zanima!

Terzić dao ostavku u Dortmundu

Nakon poraza u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida (2-0), njemačko-hrvatski strateg podnio je ostavku u Borussiji Dortmund te drugi put u tri godine napustio klub
Vidi originalni članak

Na adresu uprave dortmundske Borussije stigla je kuverta s ostavkom Edina Terzića (41)! Njemačko-hrvatski strateg podnio je ostavku te se ne službenim stranicama oprostio od kluba.

- Nevjerojatno mi je bolno ovo reći svim navijačima, ali rastajem se od Borussije. Bila mi je golema čast osvojiti Njemački kup i voditi ovaj fantastičan klub do finala Lige prvaka. Nakon utakmice na Wembleyju, zatražio sam sastanak s vodstvom kluba jer sam, nakon devet godina u Borussiji, osjetio da bi nova era trebala započeti s novim čovjekom uz teren. Svi bliski meni znaju da mi je ovo bila teška odluka, ali ništa se nije promijenilo. Želim Borussiji sve najbolje - rekao je Terzić.

Neki nogometaši navodno nisu bili zadovoljni odnosom Terzića prema njima u svlačionici, a njemački su mediji plasirali vijest kako je to jedan od mogućih razloga njegova odlaska. Prije svega je tu riječ o Matsu Hummelsu (35).

Podsjetimo, Terzić je 2021. osvojio Kup s Borussijom, a 2022. je izgubio titulu prvaka u posljednjem kolu. U engleskim se medijima u posljednje vrijeme spominjao kao i mogući nasljednik Erika ten Haga (54), ali kako su 'crveni vragovi' potvrdili ostanak Nizozemca, očito ne ide put Manchestera.

POGLEDAJTE VELIKI INTERVJU: GLAVAŠ I KLARICA O NOVOM TRENERU

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Palmanova 13.06.2024.

    Cudno jer bas Hummelsu nije produzen ugovor za sljedecu sezonu.

  • 13.06.2024.

    Sve je već unaprijed dogovoreno. Terzić na vrijeme daje otkaz, Dalić se poslije EP (zajedno sa Modrićem, Perišićem Vidom, Brozovićem...) oprašta od repke i Terzić preuzima. 100%. Vrijeme je za mlade.

  • Milošević777 13.06.2024.

    Vrime je

Komentiraj...
Vidi sve komentare