To je to što me zanima!

Tenzije u Dinamu: Jakirović je zamijenio Ukrajinca, on mu nije pružio ruku. Razvalio je bočicu!

Zamjena je bila taktičke prirode, rekao je pomoćnik u Dinamu Sandro Perković nakon nepopularnog poteza i izlaska iz igre Bogdana Mihajličenka protiv Osijeka već u 30. minuti
Vidi originalni članak

Sergej Jakirović pružio je šansu u Osijeku Bogdanu Mihajličenku na lijevom bočnome, zapravo jedinom pravom lijevom beku kojeg ima u sastavi, ali trener Dinama nije imao puno strpljenja s njim. Pa je pribjegao metodi koju je u Maksimiru u prošlom kolu koristio Željko Sopić u Rijeci.

Zamijenio je Jakirović Ukrajinca nakon samo pola sata i u igru ubacio Mahira Emrelija. Nije to najbolje sjelo Mihajličenku koji treneru nije htio ni pružiti ruku.

Umjesto toga, u bijesu je napucao bočicu koja je stajala kraj aut-linije. I to je slika koja najbolje očitava stanje u Maksimiru zadnjih tjedana.

- Zamjena je bila taktičke prirode, a Ristovski je bio ozlijeđen - kratko je na poluvremenu za MAXSport komentirao Jakirovićev pomoćnik Sandro Perković.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • abava 04.09.2023.

    Zamijenio Ukrajinca!? Očekujem oštru reakciju Zelenskog i Bidenskog.

  • Kalča 99 04.09.2023.

    Leovac je Marcelo za ove bekove Dinama...

  • moja cetina 03.09.2023.

    Treneru , u pauzi napravi trijažu igračkog kadra,nisu svi za igrati u Dinamu. Nije istina da fali kadra,već ga ima previše,a neke treba žurno povući sa posudbi.I što manje priče po portalima,uhvati se svog posla,a on je na terenu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare